Μη δίνεις πάντα πολλή σημασία σε έναν Κριό. Όταν είναι σε σχέση μπορεί ξαφνικά να του φταίνει όλα χωρίς λόγο και μάλιστα σε άσχετα χρονικά διαστήματα…

Προσωπικότητα

Ως γνωστόν οι Κριοί είναι η προσωποποίηση της ισχυρογνωμοσύνης. Τίποτα δεν μπορεί να τους αλλάξει ούτε αντιλήψεις ούτε συμπεριφορές.

Από αυτή την άποψη, αν θέλετε να πείσετε έναν Κριό να κάνει για χάρη σας κάτι που δεν είναι του χαρακτήρα του, ένας είναι ο τρόπος: Να του το πλασάρετε τόσο επιδέξια ώστε να νομίζει ότι ήταν εξαρχής δική του ιδέα.

Για παράδειγμα, αντί να λέτε «Αν μ’ αγαπάς, μην οδηγείς έτσι γρήγορα», πείτε: «Έχεις δίκιο να μη θέλεις να τρέχεις σαν τρελός όταν οδηγείς. Κι εσύ το λες ότι ένα τόσο καλό αυτοκίνητο πρέπει να το προσέχεις κι όχι να το φθείρεις μια ώρα αρχύτερα».

Επειδή ωστόσο αγαπούν την καριέρα τους πάρα πολύ, σε σημείο να αναρωτιέσαι τελικά τι νιώθουν για εσένα την ίδια, θα τους δεις κάποιες φορές να έχουν τη δουλειά προτεραιότητά τους.

Παραξενιές

Στο άκυρο μπορεί να αρχίσει να γκρινιάζει για κάτι θέματα που δεν είχες σκεφτεί καν. Μα γιατί ο τοίχος έχει υγρασία, μα γιατί το ένα παπούτσι του είναι πιο πέρα από το άλλο.

Μπορεί να κάνει σκηνή ζήλιας εκεί που δεν το περίμενες καν και να αναρωτιέσαι γιατί κάνει έτσι. Θα τον δεις ωστόσο να έχει και διάθεση για βόλτα και διάθεση για σεξ, ενώ λίγη ώρα πριν δήλωνε πολύ κουρασμένος λόγω δουλειάς.

Η διάθεσή του μεταβάλλεται πολύ εύκολα και γρήγορα. Απλά μην προσπαθείς να τον κάνεις να νιώσει ποτέ «υπό». Το πιο πιθανό είναι να ξενερώσει.

Το ακόμη πιο σοβαρό είναι να σηκωθεί και να φύγει, δίχως να σου πει καν τι έγινε και τι τον ενόχλησε. Ο Κριός όταν έχει νεύρα δε μιλάει πολύ γιατί δε θέλει να του μιλάνε καθόλου. Άσε τον και εσύ να χαλαρώσει!