Ο χωρισμός του Μπουράκ Χακί και της Χαράς Παππά έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στους κύκλους της showbiz, αφού το πρώην ζευγάρι ήταν ένα βήμα πριν να επισημοποιήσει τη σχέση του, με τα δεσμά του γάμου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, ο Μπουράκ Χακί μίλησε για τον χωρισμό τους, αποκάλυψε ότι έκανε σχέδια γάμου, ενώ ανέφερε και τον λόγο που δεν είναι πια μαζί.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο νεαρό μοντέλο με τρυφερά λόγια και δήλωσε πως τα συναισθήματά του για εκείνην είναι μόνο θετικά, ενώ είπε πως με την πρώτη ευκαιρία, όταν καλυτερεύσει η κατάσταση με την πανδημία, σκοπεύει να επισκεφθεί την Ελλάδα, καθώς έχει πολλούς φίλους στη χώρα μας.

Για τον χωρισμό του, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όταν η Χαρά Παππά, η πρώην φιλενάδα μου, η αρραβωνιαστικιά μου, βγήκε εκτός διαγωνισμού, ήρθε στην Τουρκία και επιστρέψαμε στην Αθήνα. Νομίζω ότι ήταν Δεκέμβρης. Συνεχίζουμε και μιλάμε, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αποφασίσαμε μαζί να δώσουμε τέλος στη σχέση μας, για να είμαστε και οι δύο καλά. Είναι περίπου 9 μήνες που δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον.

Αυτός είναι ο λόγος που μας οδήγησε στο χωρισμό. Εύχομαι να μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί και να μοιραζόμασταν μαζί τη ζωή, αλλά αυτή ήταν η απόφασή μας και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να την σεβαστώ. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Την αγαπώ ακόμα και θα την αγαπώ για πάντα. Έτσι είναι η ζωή».

Ακολουθήστε το στο Google News