Ο Κωστής Μαραβέγιας στην οργισμένη ανάρτηση του στο Twitter ζητά να σταματήσει η προβολή του ριάλιτι.

«Η τηλεόραση έχει ξεπεράσει πια τα όρια του κιτρινισμού»

«Όταν η τηλεόραση έχει ξεπεράσει πια τα όρια του κιτρινισμού και ανασύρει ότι πιο σάπιο από τα παλιά προβάλλοντας τα κατώτερα ανθρώπινα ένστικτα,τότε γίνεται επικίνδυνη για τη δημόσια σφαίρα. Εισαγγελική παρέμβαση άμεσα», έγραψε πριν από λίγη ώρα ο τραγουδιστής στον λογαριασμό του στο Twitter.

#cancelbigbrother

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η αντίδραση χρηστών των social media για το απαράδεκτο σχόλιο παίκτη του Big Brother περί βιασμού.

Αν και ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, που έκανε το σχετικό σχόλιο, έφυγε από το ριάλιτι και οι τηλεθεατές ζητούν την διακοπή του παιχνιδιού.

Την αδιανόητη δήλωση του παίκτη καταδίκασε ο παρουσιαστής του σόου Χάρης Βαρθακούρης και πολλοί εκπρόσωποι που καλλιτεχνικού και πολιτικού κόσμου.

Από την μεριά του το ΕΣΡ σε ανακοίνωση που έβγαλε ανέφερε ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα έχει σχηματισθεί φάκελος και ορίσθηκε εισηγητής.

Χαρακτηριστικό της αντίδρασης των τηλεθεατών είναι το hashtag #cancelbigbrother που έχει δημιουργηθεί στο Twitter και ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.600 σχόλια.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του

Όταν η τηλεόραση έχει ξεπεράσει πια τα όρια του κιτρινισμού και ανασύρει ότι πιο σάπιο από τα παλιά προβάλλοντας τα κατώτερα ανθρώπινα ένστικτα,τότε γίνεται επικίνδυνη για τη δημόσια σφαίρα.
Εισαγγελική παρέμβαση άμεσα.#cancelbigbrother

Ακολουθήστε το στο Google News