Είναι ένα ζώδιο πολύ εγωκεντρικό αλλά αρκετά φιλόδοξο και αυτό πρακτικά τον κάνει πολύ ιδιαίτερο στον ερωτικό τομέα.

Είναι ιδιαίτερος και αυτό που φοβάται είναι ότι θα βαρεθεί μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης. Για αυτό πρέπει να έχεις υπομονή αν θέλεις να περάσετε καλά.

ΚΡΙΟΣ

Είναι γνωστό ότι ο εγωκεντρικός και ατίθασος Κριός, τρέμει στην ιδέα της δέσμευσης και στην ουσία, κάθε σχέση του την ξεκινά ανάλαφρα, διατηρώντας πάντα αποστάσεις ασφαλείας.

Μην σε απογοητεύει το γεγονός ότι ο Κριός θα θελήσει στην αρχή να πατήσει πόδι, δηλώνοντας ότι μαζί σου θέλει κάτι ελεύθερο.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν σε έχει ερωτευτεί, αλλά ότι δεν θέλει να αισθανθεί ότι περιορίζεται.

Για να καταφέρεις λοιπόν να κάνεις έναν Κριό να αλλάξει άποψη και να επιδιώξει μαζί σου κάτι πιο σταθερό, θα χρειαστεί στα πρώτα στάδια της σχέσης σας, να του δώσεις να καταλάβει ότι και εσύ δεν θα θελες κάτι περισσότερο από τον ίδιο.

Διατηρώντας την προσωπική σου ζωή, τις εξόδους σου, τα φλερτ σου και εφαρμόζοντας την τεχνική του «γραμματοσήμου» (όσο πιο πολύ τον φτύνεις, τόσο πιο πολύ θα κολλά), θα τσιγκλήσεις τον εγωισμό του και θα αρχίσει να σε κυνηγά!

Να θυμάσαι πως δεν μπορείς να αποκτήσεις μία σταθερή σχέση με έναν Κριό, αν ξεκινήσεις την γκρίνια, την διεκδίκηση και τις απαιτήσεις… τότε θα φύγει μακριά!