Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, αλλά και αποκάλυψε τι θαυμάζει στο σύντροφο της.

«Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν με τα προβλήματα υγείας των γονέων μου»

«Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν με τα προβλήματα υγείας των γονέων μου. Πέρασαν δύο χρόνια πολύ δύσκολα με καρκίνους. Τώρα, ευτυχώς, είναι καλά. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου… Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι μεγαλώνουμε, ότι η υγεία μας είναι ένα κομμάτι πολύ ευαίσθητο. Οφείλουμε κάθε μέρα να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε υγιείς. Φυσικά, είμαι περισσότερο παρούσα στην καθημερινότητα των γονέων μου. Πάντοτε είχα τέλεια επαφή, όμως, ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν υπήρχε το ενδεχόμενο να γίνουν πιο ευάλωτοι από μένα. Όταν το συνειδητοποίησα έμαθα πολλά».

Η ηθοποιός μίλησε και για τον σύντροφό της, Κωστή Μαραβέγια

«Θαυμάζω την καλοσύνη και την κατανόηση που έχει για τους πάντες και τα πάντα και σαφέστατα το ταλέντο του, την ευελιξία του γύρω από τη δουλειά του, το πώς δημιουργεί μουσική, το πόσο άνετος είναι στη σκηνή που για μένα φαντάζει τρομακτικό. Γενικότερα, θαυμάζω τη στάση ζωής του, ότι είναι πάντα δοσμένος στο παρόν».