Η ηθοποιός και μουσικός Χίλαρι Νταφ ζούσε στη λίμνη Toluca του Λος Άντζελες για αρκετό διάστημα, αλλά ήθελε να βρει ένα σπίτι με περισσότερη ιδιωτικότητα, ειδικά επειδή, τότε, περίμενε το πρώτο της παιδί. «Η μαμά μου ζούσε αρκετά κοντά από το σπίτι μου και κάθε φορά που περπατούσα στο σπίτι της, περίμενε έξω από αυτό κάποιος παπαράτσι. Ήταν ένας εφιάλτης », εξηγεί στο AD magazine.

«Πολλοί άνθρωποι μετακινούνται στους λόφους του Χόλιγουντ για τη θέα», λέει η Χίλαρι Νταφ, συζητώντας την απόφασή της να πουλήσει αυτό το σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, γεωργιανού στιλ 5.260 τετραγωνικών ποδιών στο οποίο έζησε για σχεδόν μια δεκαετία. «Αλλά μου άρεσε που αυτό το σπίτι βγάζει μια ζεστασιά. Στην πραγματικότητα έχω φράκτες στην πίσω αυλή μου, και μετά ακριβώς πίσω από αυτό είναι αυτό το μεγάλο βουνό. Νιώθω ότι παίρνω αυτήν την ωραία, ζεστή αγκαλιά της ιδιωτικότητας που επιθυμούσα»

«Αυτό το σπίτι κατοικείται κυρίως από παιδιά», λέει η Νταφ, μαμά ενός νεαρού αγοριού και ενός κοριτσιού. «Βρήκαμε αυτήν την πολύ καλή ισορροπία. Με ενδιαφέρει πολύ η εσωτερική διακόσμηση και μου αρέσει να επενδύω σε έπιπλα – αλλά έπιπλα που νιώθω ότι θα αγαπήσω και θα επαναχρησιμοποιήσω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και επίσης ότι τα παιδιά μου μπορούν να παίζουν πάνω τους. Είναι ένα οικογενειακό σπίτι»

Δείτε το παρακάτω βίντεο