Ο καρκίνος επιμένει στη ζωή της Shannen Doherty, που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της «Μπρέντα» στη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (Beverly Hills, 90210).

Σε νέα συνέντευξη η διάσημη ηθοποιός μιλάει για τη δύσκολη περίοδο που διανύει, καθώς βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου και αν και το πάλεψε της έκανε μετάσταση στην σπονδυλική της στήλη.

«Σκέφτηκα, «Εντάξει, έχω καλό κάρμα; Έχω κακό κάρμα; Γιατί να έχω κάρμα;». Άρχισα να κάνω αποτίμηση της ζωής μου, όσων έχω κάνει και εκείνων που δεν έκανα. Πώς ήμουν με τους ανθρώπους» αναφέρει η 49χρονη ηθοποιός. «Στο τέλος, αυτό που βγήκε ήταν πως έχω καλό κάρμα. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά υπήρξα πραγματικά καλός άνθρωπος».

Η Σάνεν Ντόχερτι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού τον Μάρτιο του 2015. Ωστόσο, όπως είπε η ίδια νιώθει ακόμα αρκετά δυνατή και πιστεύει ότι θα καταφέρει να ζήσει για 10 με 15 χρόνια ακόμη. «Όποτε έρχεται η στιγμή να το κάνω, μοιάζει τόσο οριστικό. Μοιάζει σα να αποσυνδέεσαι και εγώ δεν αποσυνδέομαι. Νιώθω ότι είμαι ένα πολύ υγιές άτομο. Είναι δύσκολο να αποχαιρετάς όταν νιώθεις ότι θα ζήσεις για ακόμα 10 με 15 χρόνια».

Η Shannen Doherty δήλωσε ακόμα πως σκοπεύει να γράψει επιστολές ή να στείλει βίντεο στην οικογένειά της για μετά τον θάνατό της, αλλά ακόμη δεν το έχει δρομολογήσει. «Υπάρχουν πράγματα που έχω ανάγκη να πω στη μαμά μου. Θέλω ο άντρας μου (Κερτ Ισβαριένκο) να ξέρει τι σήμαινε για μένα» εξομολογήθηκε.

«Αλλά όποτε έρχεται η στιγμή να το κάνω, μοιάζει τόσο οριστικό. Αισθάνεσαι σαν να παραιτείσαι και εγώ δεν παραιτούμαι ακόμη» συμπλήρωσε.