Είναι ένα ζώδιο αρκετά ιδιαίτερο και ευέξαπτο με αποτέλεσμα να νευριάζει ώρες ώρες με το παραμικρό, χωρίς να έχεις κάνει κάτι το ιδιάζον.

ΚΡΙΟΣ

Είναι ένα άτομο το οποίο έχει μάθει στη λογική της καριέρας. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι προτεραιότητα για τον ίδιο, ήταν είναι και θα είναι η δουλειά του καθώς και η θέση που έχει στην κοινωνική του τάξη.

Παρ’ όλα αυτά θέλει να ερωτευτεί, θέλει συγκατοικεί, γιατί το θεωρεί πιο βολικό και λειτουργικό βάσει χρόνου. Όμως οφείλεις να σέβεσαι ορισμένα κολλήματα που έχει και τα οποία έχουν να κάνουν με την ιδιωτικότητά του, την ελευθερία του χρόνου του κλπ.

Να του πιάνεις όλο το χώρο με τα δικά σου πράγματα σε ντουλάπες, συρτάρια, βιβλιοθήκες και να τον αναγκάζεις να στριμώχνει τα υπάρχοντά του. Ο Κριός είναι επεκτατικός τύπος και θέλει να νιώθει άρχοντας. Αν κάνεις όλα αυτά θα ξενερώσει πολύ γρήγορα!

Να θέσεις ζήτημα ότι, τώρα που κοιμάστε μαζί κάθε νύχτα, η συχνότητα των ερωτικών επαφών σας δεν είναι η επιθυμητή για σένα και θα προτιμούσες είτε να αυξηθεί είτε να ελαττωθεί. Μεγάλο πλήγμα και στη μία και στην άλλη περίπτωση.

Γενικά το να του λες τι θα κάνει και τι δε θα κάνει, είναι κάτι που απεχθάνεται ο ίδιος πάρα πολύ. Έχει μάθει να είναι αυτάρκης και ανεξάρτητος και το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε, είναι να του λες πού θα βγαίνει, με ποιους και πού θα πηγαίνει!

Δώσε του το ελεύθερο να κάνει εκείνος ό,τι θέλει και φυσικά και εσύ ό,τι θέλεις. Διαφορετικά θα καταπιέζεις εσύ εκείνον και με τη σειρά του εκείνος θα είναι μες στη γκρίνια και τη μιζέρια.