Η Τόνια Σωτηροπούλου απάντησε στις ερωτήσεις της στήλης «10 και να καίνε» στην εκπομπή Love It και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, τουλάχιστον με κάποιες από τις απαντήσεις της.

Όπως για παράδειγμα όταν η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε ότι της αρέσει να πηγαίνει βόλτα στα νεκροταφεία επειδή έχει… ησυχία:

«Σαφέστατα εξακολουθώ να πηγαίνω σε νεκροταφεία όπως και σε οποιοδήποτε μέρος υπάρχει ησυχία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Επιπλέον, στην ερώτηση ποια ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση που έχει πάρει σε επαγγελματικό επίπεδο, απάντησε πως είχε πάρει έναν ρόλο σε αμερικανική ταινία και άλλαξαν την ηθοποιό τελευταία στιγμή.

«Έχω βαρεθεί να απαντάω στην ερώτηση “πώς ήταν η εμπειρία μου στην ταινία του James Bond» δήλωσε σε σχετική ερώτηση ενώ απαντώντας ποια είναι η πιο τρομακτική εμπειρία που είχε με θαυμαστή της η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε

«Το μόνο πράγμα που με έχει τρομάξει με θαυμαστή, ήταν ένας κύριος που έκανε εγγραφή στο γυμναστήριο που πήγαινα και ενώ ήξερα ότι μου έστελνε μηνύματα στα social media και ήταν κάπως ακραία προσωπικότητα, όταν κατέβηκα τη σκάλα για να βγω, με έπιασε από το χέρι και με τράβηξε… Ήταν τρομακτικό».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε η Τόνια Σωτηροπούλου: