Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/11) ο Βασίλης Χαραλαμπόμπουλος, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την αγάπη του στο θέατρο και για τους επιτυχημένους τηλεοπτικούς του ρόλους που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το θέατρο λόγω του lockdown και της πανδημίας, καθώς και στα όνειρά του, ενώ παρέμβαση στην εκπομπή έκανε – μεταξύ άλλων – η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, η οποία τόνισε ότι για εκείνη είναι «ο δικός μου Άγιος Βασίλης».

Αναφορικά με το ξεκίνημά του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε:

«Ξεκίνησε σαν παιδικό όνειρο, 3-4 ετών ήθελα να γίνω ηθοποιός και έπαιξε ρόλο η ασπρόμαυρη τηλεόραση όπου έβλεπα τις παλιές ελληνικές ταινίες. Έλεγα «Όταν μεγαλώσω θέλω να είμαι τέτοιος άνθρωπος». Οι γονείς μου ήταν υποστηρικτικοί, αλλά μου είπαν βρες και μια δουλειά…». Για τον ηθοποιό μίλησαν με εκτίμηση η Υρώ Μανέ με την οποία έπαιξαν μαζί στα «Εγκλήματα», η Κατερίνα Λέχου από το «Είσαι το Ταίρι μου», ενώ προβλήθηκαν και αποσπάσματα από τους «10 Μικρούς Μήτσους».

Η Λίνα Πρίντζου αποκάλυψε ότι ο γάμος τους έγινε στην Βενετία από…ανάγκη, γιατί είχε δηλώσει στον Χαραλαμπόπουλο ότι όπου παντρευτεί θα παίζουν κλαρίνα 3 μέρες και τρεις νύχτες:

«Προκειμένου να αποφύγει το τριήμερο γλεντοκόπι, πήγαμε στη Βενετία». Η σύζυγος του ηθοποιού είπε και το πόσο πολύ τη στήριξε στον πρόσφατο χαμό της μητέρας της.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε για το θέατρο την εποχή του κορονοϊού ότι είναι πιο σημαντικό από ποτέ:

«Ακόμα και στην καραντίνα θα έπρεπε να είναι ανοικτά μόνο τα θέατρα. Το να θέλουμε να συνεβρεθούμε στη σκηνή ως ηθοποιοί σημαίνει ότι θέλουμε να νιώσουμε ότι κάνουμε κάτι παραπάνω σε αυτό τον κόσμο. Έχει μπει ένας τοίχος (λόγω μάσκας) και δεν αισθάνεσαι πιά τι αισθάνεται ο θεατής».