Το μαρινάρισμα είναι μια διαδικασία που δυναμώνει τη γεύση του κρέατος και το μαλακώνει, αρκεί να γίνεται με το σωστό τρόπο. Για να σας πετύχει, λοιπόν, το μαρινάρισμα πρέπει να προσέξετε τα παρακάτω:

* Ανακατεύετε πολύ καλά τα υλικά της μαρινάδας για να αναμιχθούν οι γεύσεις σωστά.

* Όταν μαρινάρετε κρέας φροντίστε να το γυρίζετε αρκετές φορές για να μαριναριστεί από όλες τις πλευρές.

* Όσο πιο χοντρά κομμάτια κρέας μαρινάρετε τόσο περισσότερο χρόνο τα αφήνετε στη μαρινάδα.

* Προτιμάτε να βάζετε τη μαρινάδα σε γυάλινα σκεύη.

* Η μαρινάδα με το κρέας πρέπει να διατηρείται πάντα στο ψυγείο.