Εκτάκτως την Πέμπτη με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ: ΟΚ! Το περιοδικό των διασήμων & Βέφα Αλεξιάδου: «Γιορτινό τραπέζι»

ΟΚ!

Το περιοδικό των διασήμων έρχεται ανανεωμένο στα ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

-Αγαπημένοι σταρ σε καθημερινές στιγμές

-Αποκλειστικά ρεπορτάζ

-Αποκαλυπτικές συνεντεύξεις

Η αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια,

εκτάκτως την Πέμπτη και κάθε εβδομάδα με ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Οι μεγαλύτεροι σταρ σε καθημερινές στιγμές και εκ βαθέων εξομολογήσεις!

Στο πρώτο τεύχος: 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκαλύπτεται σε μια εξομολόγηση καρδιάς και μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό μουσικό ρεβεγιόν στο MEGA!

Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού: Το μωρό ολοκληρώνει την ευτυχία τους

Νίκος Κοκλώνης – Κατερίνα Καινούργιου: Στα παρασκήνια του J2US

Σία Κοσιώνη: Αφοσιωμένη μητέρα

Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού που το επιλέγει για την ενδιαφέρουσα θεματολογία του, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη ζωή των celebrities και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που φιλοξενεί.

Μαζί

Βέφα Αλεξιάδου

«Γιορτινό Τραπέζι»

200 πλήρεις συνταγές για να ετοιμάσετε 19 εορταστικά τραπέζια!

Η πιο αγαπημένη ελληνίδα μαγείρισσα, σας προτείνει 200 πεντανόστιμες συνταγές για να ετοιμάσετε το γιορτινό τραπέζι και μοιράζετε μαζί σας όλα τα μυστικά της επιτυχίας της!

Ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως πιάτα και γλυκά!

Ενας θησαυρός συνταγών, από τη Βέφα, που συνοδεύεται από συμβουλές για το σερβίρισμα και το ξεχωριστό στρώσιμο του τραπεζιού.

Το «Γιορτινό Τραπέζι» της Βέφας Αλεξιάδου

Η πεμπτουσία της πείρας της γύρω από τη μαγειρική τέχνη. Μια μεγάλη προσφορά στη νέα γυναίκα που ανοίγει το σπιτικό της με όλα τα όνειρα για ευτυχισμένες στιγμές στις αποσκευές της. Είναι το βοήθημα για την πεπειραμένη νοικοκυρά που θέλει πάντα να βελτιώνει, να πλουτίζει τις γνώσεις και την «προίκα» που τη συνοδεύει από το πατρικό της… Είναι ένας θησαυρός συνταγών που συνοδεύονται από ιδέες για όμορφο στρώσιμο τραπεζιού, ξεχωριστό, διαφορετικό για κάθε περίπτωση. Είναι ένας «χρυσός οδηγός» που, ακολουθώντας τον, δίνουμε ποιότητα σε ξεχωριστές στιγμές, σταθμούς της ζωής μας.

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €3,90
(Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: «Γιορτινό τραπέζι»: €1,90)