Οι κομψές βασίλισσες και προγκίπισσες όπως η βασίλισσα Λετίθια, η Κέιτ Μίντλετον και η Ράνια της Ιορδανίας έχουν ανακαλύψει διάφορους τρόπους να διατηρούν το chic προφίλ τους στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις τους.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα τρικ τους είναι ότι φορούν κομψά μεν, αλλά πολύ μακριά και ζεστά παλτό.

Φυσικά, δεν πρόκειται για κάποια φοβερή εφεύρεση, αλλά έχει διαφορετική αξία όταν γίνεται συνειδητά και με σωστούς συνδυασμούς.

Ένα άλλο αγαπημένο και πολύ επίκαιρο στιλιστικό κόλπο είναι να προσθέσετε ένα λεπτό ζιβάγκο μέσα από τα ρούχα σας. Ειδικά αν φοράτε πουκάμισο, γράφει πολύ ωραία. Αυτό το layering tip θα κρατήσει ζεστό το σώμα σας και θα δώσει στην εμφάνισή σας ένα cool στοιχείο, ενώ θα διατηρήσει το ντύσιμό σας ενδιαφέρον ακόμη και όταν αφαιρέσετε το πανωφόρι και το πουλόβερ σας.

Κατά τα άλλα, τα blanket scarves (μαντήλια-κασκόλ που πέφτουν σε λαιμό και ωμοπλάτη σαν κουβέρτες) και τα χρωματιστά σκουφιά είναι επίσης τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προστατευτείτε από το κρύο, και θα δώσουν στην εμφάνισή σας μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

Παρακάτω, δείτε μερικά σούπερ cool outfits για πολύ κρύο, αλλά και τα επί μέρους «συστατικά» τους ώστε να τα υιοθετήσετε εύκολα!