Του Γιώργου Στεφάνου

Στις 15/02 αρχίζουν οι εμβολιασμοί στο νησί της Λέσβου για τις ηλικίες 60-64

Όπως έγινε γνωστό η 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου αποφάσισε οι εμβολιασμοί της συγκεκριμένης ηλιακής ομάδας να ξεκινήσουν στην Λέσβο από το Κέντρο Υγείας Καλλονής με το εμβόλιο της Astra Zeneca.

Ο Πρόεδρος της Τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής του ΚΥΚ, κ. Αλέξανδρος Ροδίτης, με αφορμή τον προγραμματισμό των πρώτων ραντεβού για εμβολιασμό τόνισε τα εξής: «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της υγειονομικής μας μονάδας και ιδιαίτερα στην ειδική ομάδα εμβολιασμού που έχουμε συστήσει για την προετοιμασία του Εμβολιαστικού μας Κέντρου. Ακολουθούμε πιστά το σχεδιασμό και προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας καθώς και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, ώστε να φέρουμε νωρίτερα την «Ελευθερία» που όλοι επιζητούμε. Εμβολιαζόμαστε, εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και είμαστε αισιόδοξοι».

Υπενθυμίζουμε ότι οι πολίτες, εφόσον δεν έχουν εγγραφεί στην άυλη συνταγογράφηση, μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους είτε μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr (όπου υπάρχει πλέον η δυνατότητα επιλογής της υγειονομικής μας μονάδας και μπορούν να ενημερώνονται για την ημερομηνία εμβολιασμού, τη δυνατότητα αλλαγής/ακύρωσης του ραντεβού κ.λπ.), είτε  να απευθύνονται στον φαρμακοποιό της γειτονιάς τους και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Ακολουθήστε το στο Google News