Τις τελευταίες ώρες, κάνουν το γύρο του Διαδικτύου δημοσιεύματα που θέλουν τον Γιώργο και την Μαρίνα Πατούλη να παίρνουν διαζύγιο, ρίχνοντας έτσι τίτλους τέλους στην κοινή πορεία του.

Η Μαρίνα Πατούλη ωστόσο ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει στον γάμο της με τον Γιώργο Πατούλη.

Η ίδια, αφού διέψευσε τις φήμες που κάνουν λόγο για διαζύγιο, αποκάλυψε ότι ο γάμος τους περνάει μία κρίση, όπως συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια.

Η Μαρίνα Πατούλη εξακολουθεί να στέκεται στο πλευρό του συζύγου της, μάχεται για το γάμο της και μιλώντας για τις δύσκολες ημέρες που διανύει, εξομολογείται ότι βιώνει ένα βαθύτατο πένθος.

Παράλληλα, μιλώντας TLIFE, δηλώνει ότι ο Γιώργος Πατούλης είναι ο άνθρωπος της ζωής της.

«Με λυπούν τα δημοσιεύματα που διάβασα. Θαρρώ ότι η ιδιωτικότητα είναι ένα αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας. Επειδή πάντα ήθελα να είμαι ειλικρινής και αυθεντική στα όσα έχω μοιραστεί με το κοινό για την προσωπική μου πορεία με τον Γιώργο, θέλω να πω ότι εγώ μένω πιστή στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου με το παιδί μου.

Είμαι εδώ, ασχολούμαι με την αυτοδιοίκηση, με το επάγγελμά μου ως φιλόλογος. Δεν θα είμαι ποτέ λιποτάκτης ζωής και δεν θα αναιρέσω τη στήριξη στον σύζυγό μου, ο οποίος ενδεχομένως να κάνει τη δική του τοποθέτηση.

Η εξουσία, η αλαζονεία και η έπαρση αλλοτριώνουν τους ανθρώπους.

Εγώ, λοιπόν, θέλω να παροτρύνω όλες τις γυναίκες να αγωνίζονται για τον γάμο τους, να μένουν πιστές στα πιστεύω τους και να είναι στυλοβάτες για όσες αξίες και αρχές έχουν θέσει με τον άντρα τους σε κάποιες πολύ δύσκολες περιόδους ζωής, όπως οι σημερινές που όλοι βιώνουμε. Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, ως μητέρα και ως σύζυγος μένω δίπλα στον Γιώργο, άσχετα αν αυτός έχει επιλέξει άλλους δρόμους. Αναιρώ κάθε φήμη που μιλάει για διαζύγιο, δεν έχουμε μπει σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ ουδέποτε ήθελα διαζύγιο.

Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Βιώνω μία διάψευση και ένα βαθύτατο πένθος. Όλες οι οικογένειες περνούν κρίσεις έτσι και εμείς τώρα περνάμε την κρίση μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.