Όπως πέρσι έτσι και φέτος η Πόπη Τσαπανίδου γιόρτασε στο σπίτι τα γενέθλιά της.

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι από τις γυναίκες που δεν έχουν κανένα ίχνος κόμπλεξ με το χρόνο που περνά, απολαμβάνει κάθε ημέρα και στιγμή και ιδίως τώρα που ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η ίδια μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο της στο Instagram αποκάλυψε την ηλικία της κι έστειλε ένα μήνυμα δυνατό.

«Happy birthday to me!
Υπάρχουν δυο κατηγορίες ανθρώπων σε σχέση με τα γενέθλια. Αυτοί που αναπολούν τα χρόνια που πέρασαν και στεναχωριούνται που γερνάνε και χάνουν τα νιάτα τους και οι άλλοι που χαίρονται, χαμογελούν και απολαμβάνουν το γεγονός ότι έκλεισαν ακόμα 365 μέρες πάνω σ αυτόν τον πλανήτη.
Μαντέψτε που ανήκω εγώ! 💫
Σήμερα το πρωί λοιπόν, στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη, με κοίταξα βαθιά στα μάτια και μου είπα: «χρόνια σου πολλά κοριτσάκι! Μια χαρά τα κατάφερες ως εδώ» και το εννούσα! 🎂
Και γιορτάζω, γιατί ναιιιιι κατάφερα να ζήσω 54 γεμάτα χρόνια, με τα όλα τους! 🥂
Τι ωραία που είναι η ζωή ρε παιδιά! 🙏
#birthdaygirl #birthday #ididitto54 #lovelife #54andcounting», έγραψε η ίδια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Πόπη Τσαπανίδου στο Instagram:

Θυμίζουμε πως η Πόπη Τσαπανίδου σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί το πρώτο της εγγόνι.

«Ήταν πραγματικά απίστευτη η στιγμή που κατάλαβα ότι η κόρη μου είναι έγκυος. Το συζητούσαμε καιρό πριν. Είχα προετοιμαστεί και το περίμενα από πάντα. Ήμουν στο γραφείο και ήρθε η κόρη μου. Έκατσε απέναντι μου και έπαιζε με το κινητό.

Εγώ δεν είχα καταλάβει πως με τραβούσε βίντεο. Και με πήρε η άλλη μου η κόρη και μου έλεγε με χαμόγελο τι κάνεις. Έκανε κλικ μέσα μου αμέσως. Της λέω πες το μου. Μου το λέει και τι κλάμα. Τι απίστευτο», είχε πει η ίδια.