Την πιο γλυκιά και τρυφερή φάση ζωής της διανύει η Τζένη Μπαλατσινού καθώς εδώ και λίγους μήνες έχει έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.

Για τη νέα της καθημερινότητα με τον Βασίλη Κικίλια και τον 4,5 μηνών γιο της, την ημέρα της γέννας και την απόφαση της να γίνει για τέταρτη φορά μαμά, μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού.

Ειδικότερα, η κάμερα του «Happy Day» και η Όλγα Λαφαζάνη συνάντησαν τη Τζένη Μπαλατσινού σε μια διαδικτυακή εκδήλωση και εκεί η ίδια μίλησε πρώτη φορά για τον μικρό της γιο.

Αρχικά η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο μίλησε γι’ αυτή την εκδήλωσε που ετοίμασε, λέγοντας μάλιστα ότι είναι «ίσως το πιο δημιουργικό πράγμα που έχει κάνει».

Φυσικά μίλησε και για τον μικρό της γιο, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Κικίλια.

«Στο σπίτι με το μωρό η καθημερινότητα είναι πιο ζόρικη. Πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά όταν υπάρχει πρόγραμμα, τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Εγώ δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα να γίνω τέταρτη φορά μητέρα.

Το μωράκι κοιμάται το βράδυ. Από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό έχουμε μπει σε πολύ ωραίο πρόγραμμα. Ο Βασίλης Κικίλιας βοηθάει. Είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας.

Μόλις γέννησα, οι γιατροί μου είπαν πως ήμουν μια πολύ σπάνια περίπτωση. Αισθάνθηκα και πάλι ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δε θέλω να επικεντρωθώ περισσότερο σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.