H διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) καταρρέει συζητώντας τα προβλήματα στο γάμο της με τον Κάνιε Γουέστ (Kanye West) στο ριάλιτι που πρωταγωνιστεί «Keeping Up With the Kardashians».

Είναι η πρώτη φορά που μιλάει δημοσίως για τον γάμο της και τον σύζυγό της μετά την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε τον Φεβρουάριο μετά από έξι χρόνια γάμου και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Η 40χρονη Κιμ μιλώντας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κατηγορεί τον εαυτό της για τον χωρισμό λέγοντας ότι στο θέμα του γάμου είναι «αποτυχημένη» και «άχρηστη» και πως θα έπρεπε να συνεχίσει να ζει με τον Κάνιε και να μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians, οι οπαδοί παρακολουθούν τα οικογενειακά δεινά του ζευγαριού, με τον ίδια την Κιμ Καρντάσιαν να είναι αναστατωμένη από τη μετακόμιση του πρώην συζύγου της στο ράντσο του στο Γουαιόμινγκ.

«Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς, έκανε καταπληκτική δουλειά. Θα έπρεπε να έχει μία σύζυγο που θα στηρίζει κάθε του κίνηση και θα ταξιδεύει μαζί του και θα τα κάνει όλα, εγώ δεν μπορώ» παραδέχεται η τηλεπερσόνα.

Τι αποκάλυψε η αδερφή της

Σε άλλο σημείο του επεισοδίου, που γυρίστηκε το 2020, η αδελφή της Κλόε, αποκαλύπτει ότι η διάλυση του γάμου της Κιμ είχε επιπτώσεις σε όλη την οικογένεια.

«Η Κιμ είναι από τα πιο απίστευτα άτομα και προσπαθεί να προστατεύσει αυτή την ένωση (με τον Κάνιε) μεταξύ τους με κάθε κόστος, αλλά είναι δύσκολο όταν φέρεις αυτή την ευθύνη στους ώμους σου και θέλω απλά να φροντίσει και τον εαυτό της» λέει.

Οι σκηνές αυτές είναι μέρος του προτελευταίου επεισοδίου του KUWTK, το οποίο ολοκληρώνεται μετά από 14 χρόνια και 20 σεζόν. Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την επόμενη εβδομάδα

Λίγους μήνες μετά από την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, ο Κάνιε Γουεστ φαίνεται πως έχει ήδη προχωρήσει, καθώς δημοσιεύματα των τελευταίων ημέρων τον θέλουν να βγαίνει ραντεβού με την Ιρίνα Σάικ, η οποία επίσης είναι χωρισμένη εδώ και καιρό με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.