Υλικά
Για 4 μερίδες
2 ώριμα μάνγκο
250 γρ. γιαούρτι
4 κουταλιές ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση

1. Καθαρίζετε τα μάνγκο και τα κόβετε σε κομμάτια. Τα βάζετε στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και τα πολτοποιείτε.

2. Αδειάζετε το μείγμα σε μεταλλικό σκεύος για παγωτό και το βάζετε στην κατάψυξη για περίπου 1-2 ώρες.

3. Στη συνέχεια, το βγάζετε από την κατάψυξη, το χτυπάτε πάλι στο μπλέντερ και το ξαναβάζετε στην κατάψυξη να παγώσει.

4. Καλό είναι πριν το σερβίρετε να το βάλετε για 20-25 λεπτά στο ψυγείο να μαλακώσει λίγο και να μπορείτε να το σερβίρετε. Αν θέλετε μπορείτε να το γαρνίρετε με φύλλα δυόσμου.