Η μετάβαση από την εργασία σε ένα γραφείο στην εργασία στο σπίτι ήταν μια πραγματική πρόκληση για τους περισσότερους. Ειδικά αν εξακολουθείτε να δουλεύετε από το σπίτι, θα χρειαστείτε τις ακόλουθες συμβουλές των ειδικών που θα σας κρατήσουν παραγωγικούς, οργανωμένους και συγκεντρωμένους στο νέο εργασιακό σας περιβάλλον, παρά τους όποιους αντιπερισπασμούς.

Τι θα χρειαστείτε για το γραφείο σας

Χώρος μόνο για δουλειά

Αφιερώστε μια συγκεκριμένη περιοχή στο σπίτι σας για να είναι το νέο σας γραφείο στο σπίτι. Είτε πρόκειται για ένα γραφείο σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού είτε για το τραπέζι της κουζίνας σας, το να έχετε ένα ειδικό μέρος για να κάνετε τη δουλειά σας θα σας επιτρέψει να είστε πιο παραγωγικοί και αποδοτικοί.

Ταυτόχρονα θα μπορείτε να εστιάζετε πιο εύκολα σε οτιδήποτε έχετε να κάνετε.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια άνετη καρέκλα

Μια σωστά σχεδιασμένη, εργονομική καρέκλα γραφείου αποτελεί μια σημαντική πτυχή για να είστε παραγωγικοί. Οι πολλές ώρες που περνάτε καθισμένοι σε μια καλή καρέκλα θα επηρεάσουν θετικά τη στάση του σώματος, θα μειώσουν την κούραση και θα αυξήσουν την κυκλοφορία όλη την ημέρα.

Ταυτόχρονα θα μπορείτε να αφοσιωθείτε πιο εύκολα όταν κάθεστε άνετα.

Ακολουθήστε μια τακτική ρουτίνα

Είναι σημαντικό να τηρείτε μια τακτική ρουτίνα. Κάντε τα ίδια πράγματα που κάνατε πάντα καθώς προετοιμάζεστε για να πάτε στη δουλειά. Εάν συνήθως ασκείστε πριν από τη δουλειά, συνεχίστε να το κάνετε. Εάν πίνετε καφέ στο γραφείο, συνεχίστε να το κάνετε όταν εργάζεστε από το σπίτι.

Ξυπνήστε την ίδια ώρα κάθε μέρα. Έχοντας το ίδιο πρόγραμμα που είχατε πριν θα σας επιτρέψει να είστε πιο αποτελεσματικοί κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, παρά τους αντιπερισπασμούς του σπιτιού.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: