Εκτός από τις τάσεις στα μαλλιά και το μακιγιάζ του χειμώνα, δεν πρέπει να αγνοήσουμε και εκείνες που θα επικρατήσουν στα νύχια. Όπως κάθε σεζόν, έτσι και αυτόν τον χειμώνα ξεχωρίσαμε τα κορυφαία λουκ στο μανικιούρ που πιστεύουμε ότι θα φορεθούν περισσότερο. Σύμφωνα λοιπόν με όσα είδαμε στις πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας αλλά και στα social media διάσημων influencers διαλέξαμε τις παρακάτω τάσεις που θα συμπληρώσουν ιδανικά τις καθημερινές αλλά και τις εορταστικές μας εμφανίσεις. Επιπλέον θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για να σκεφτούμε δικές μας παραλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά.

Λευκό ή nude μεταλλικό βερνίκι

Για να δώσουμε έξτρα ενδιαφέρον δοκιμάστε το σε συνδυασμό με ένα άλλο βερνίκι  μεταλλικής απόχρωσης στον ίδιο τόνο που θα απλώσουμε στις άκρες των νυχιών.

Κλασικό γαλλικό μανικιούρ

Η δεκαετία των ’00s αναβιώνει ξανά, έτσι το γαλλικό μανικιούρ επανέρχεται στη μόδα. Ωστόσο, τα νύχια είναι πιο μακριά και το λευκό βερνίκι απλώνεται σε μεγαλύτερη έκταση αντί σε μία γραμμή όπως κάναμε παλιότερα.

View this post on Instagram

A post shared by NAILS OF LA (@nails_of_la)

Αλλη εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ: Μεταμορφώνουμε τα nude ή άχρωμα νύχια μας, απλώνοντας ένα γκλίτερ βερνίκι στις άκρες τους. Ιδανικό λουκ και για τις εορταστικές εμφανίσεις μας τα Χριστούγεννα.

View this post on Instagram

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Ματ ανάγλυφο

Τα ματ χρώματα στα νύχια παραμένουν στη μόδα και αποτελούν μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική του κλασικού γυαλιστερού χρώματος.

View this post on Instagram

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)


Προαιρετικά προσθέτουμε ανάγλυφες λεπτομέρειες σε άλλη απόχρωση από εκείνη της βάσης.

View this post on Instagram

A post shared by Elle (@enamelle)

Αποχρώσεις του κακάο

Όπως και στα μαλλιά, οι αποχρώσεις του καφέ και του κακάο είναι μία από τις πιο hot φετινές τάσεις. Για να δώσουμε έξτρα glamour στο αποτέλεσμα μπορούμε να προσθέσουμε χρυσές λεπτομέρειες.

View this post on Instagram

A post shared by Sonia (@badgirlnails)

Μίνιμαλ διακοσμητικά στοιχεία

Στρασάκια, αυτοκόλλητα, piercings ή όποιo άλλo τρισδιάστατο στολίδι του μανικιούρ αναβαθμίζουν εντυπωσιακά ένα nude βερνίκι ή ακόμα και τα εντελώς άβαφα νύχια. Προσοχή: Επιπλέον στοιχεία ή έντονες αποχρώσεις μπορεί να μετατρέψουν το αποτέλεσμα σε κακόγουστο και υπερβολικό.

View this post on Instagram

A post shared by Melanie (@overglowedit)