Διαφορετικό ήταν το φετινό καλοκαίρι για την Δέσποινα Βανδή, καθώς ανακοίνωσε το διαζύγιό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η τραγουδίστρια πέρασε δύσκολες στιγμές ωστόσο προχώρησε τη ζωή της και λίγους μήνες μετά μπορεί να δηλώνει ξανά ερωτευμένη.

Συγκεκριμένα, έχει πλέον στην καρδιά της τον Βασίλη Μπισμπίκη

Οι δυο καλλιτέχνες κρατούσαν αρχικά τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τώρα όμως δεν δείχνουν να τους απασχολούν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τις προηγούμενες ημέρες εμφανίστηκαν μαζί σε κρητικό γλέντι με φίλους, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε τρυφερά τετ α τετ σε κουτούκι των Εξαρχείων.

Πότε όμως ξεκίνησε η σχέση τους; Σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, ο πάγος έσπασε στα στούντιο ΚΑ.ΠΑ όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών και στα διαλείμματα ανυπομονούσε να συναντήσει την τραγουδίστρια, η οποία την ίδια ώρα έκανε γυρίσματα σε διπλανό στούντιο για το J2US.

Στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι στα μέσα Αυγούστου πέρασαν μαζί τις διακοπές τους στην Εύβοια. Ξεκουράστηκαν και απόλαυσαν ο ένας την παρέα του άλλου. Έκαναν αρκετά μπάνια και έφαγαν σε ταβερνάκια της περιοχής.

Επίσης, εκτός από την Εύβοια βρέθηκαν και στην Κρήτη, όταν ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε γυρίσματα για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι».

Οι δυο τους πέρασαν μια αρκετά δύσκολη περίοδο. Βασική τους προτεραιότητα είναι τα παιδιά τους και να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για αυτά. Θα προχωρήσουν άραγε ένα βήμα παρακάτω τη σχέση τους; Το μέλλον θα δείξει.