Αμετανόητος ο Τάσος Ξιαρχό. Αφού έδωσε σημεία ζωής ανεβάζοντας ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο κατέβασε στη συνέχεια, έβαλε ξανά στο στόχαστρό του τις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά.

Συγκεκριμένα, στο τέλος του απολογητικού βίντεό του, στο οποίο ανέφερε ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει, άσκησε κριτική στη Δανάη Μπάρκα. Την χαρακτήρισε «χοντρή» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια»

«Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα, αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μια ώρα ήμουν αναίσθητος, παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη, αντιθέτως είναι ένας χαρούμενος τύπος, που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά, αυτά προβάλλει η τιβί και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα ένα κορίτσι μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη.

Όταν αποφασίστε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «Εύχομαι να πεθάνεις» τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε. Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για αν τον λυπηθούν. Ε τότε όσοι σκέφτηκαν έτσι σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Όσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και την στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές.

Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

Το βίντεο του στo TikTok

Στη συνέχεια ο χορογράφος κατέβασε την ανάρτηση

Αργά το βράδυ η Δανάη Μπάρκα έδωσε την απάντησή της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Μίλησε για αγάπη και τόνισε ότι «είμαστε όλοι μαζί».

«Καληνύχτα υπέροχοι τύποι μου. Είμαι τυχερή που έχω εσάς για διαδικτυακούς φίλους. Είμαι τυχερή που έχω βρει την καλύτερη παρέα για να κυνηγάμε το όνειρο του «καλύτερου κόσμου». Τα διάβασα όλα, τα έμαθα όλα, είμαι ενήμερη για όλα και σας ευχαριστώ. Τώρα πάω για ύπνο γιατί αύριο… πάω Δανάη κι έχουμε να περάσουμε ένα τέλειο πρωινό μαζί. Είστε σπουδαίοι. Η αγάπη, φέρνει αγάπη. Μην μισείτε κανέναν, ούτε τους βλάκες. Να αδιαφορείτε και να στέλνετε συμπόνια. Τα λέμε σε λίγες ώρες. Είμαστε όλοι μαζί», έγραψε.