Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Δανάη Μπάρκα την Τρίτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το post έγινε με αφορμή την γιορτή του παππού της, Ανδρέα, που πέθανε το 2015.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» ανέβασε στα social μια φωτογραφία από τα παλιά. Μωρό η Δανάη Μπάρκα, βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της παππού Ανδρέα που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Όπως γράφει και η ίδια «Σήμερα γιορτάζει. Δεν είναι εδώ αλλά γιορτάζει και θα γιορτάζει πάντα γιατί μέσα μου είναι ζωντανός. Μέσα μου υπάρχει η φωνή του,υπάρχει το γέλιο του,υπάρχει το πείραγμά του και τα τραγούδια του. Μέσα μου είναι οι βόλτες μας,οι αγορές μας, το στόλισμα του δέντρου στην γωνία του σαλονιού και οι ταινίες που βλέπαμε όταν η γιαγιά κοιμόταν. Μέσα μου είναι και οι μήνες του νοσοκομείο με τα τραγούδια μας,με τα παραμύθια μας,με τις βόλτες στους διαδρόμους,με τις γνωριμίες,με τις αγκαλιές και με το χέρι-χέρι που κρατηθήκαμε και σχεδόν δεν ξεκολλήσαμε ποτέ μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάντα θα τον γιορτάζω γιατί πάντα θα είναι ο πιο υπέροχος παππούς του κόσμου. Κι όταν βρω τον άνθρωπο μου έτσι θέλω να είναι αστείος,δοτικός, αγαπησιάρης,δουλευταράς, ευαίσθητος, κοινωνικός και καλός άνθρωπος.Κι όταν κάνω τα δικά μου παιδιά θα τον γιορτάζουν κι αυτά γιατί θα ήθελε σαν τρελός να τα γνωρίσει και θα κάνω τα πάντα να τον μάθουν,να τον θυμούνται και να ακούν τις ιστορίες του έτσι ώστε να είναι σαν να τα έχει γνωρίσει & σαν να τα έχει αγκαλιάσει. Κι αν γίνω ποτέ γιαγιά,σαν εκείνους ονειρεύομαι να είμαι..σαν την Τούλα & τον Ανδρέα.

Να σε χαίρομαι παππού, κι ας μην σε έχω πια. Εγώ σε χαίρομαι. Αν ήξερες πόσο μου λείπεις και πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου θα έκανες τα πάντα να γυρίσεις. Σ’ αγαπώ-ελπίζω να είσαι γύρω μας. Η γιαγιά είναι καλά, μην αγχώνεσαι ♥️

Η ποντίκω σου».

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση