Η Νταϊάνα τραγουδούσε «με όλη της τη δύναμη» τραγούδια της Τίνα Τέρνερ όταν πήγαινε με το αυτοκίνητο τους γιους της στο σχολείο. O πρίγκιπας Ουίλιαμ μοιράζεται αυτήν την πολύτιμη οικογενειακή ανάμνηση, όπως και άλλες πολύ προσωπικές στιγμές, σε ένα podcast για την ψυχική υγεία.

Σε αυτήν την ηχογράφηση που έφτιαξε για την Apple, ο 39χρονος Ουίλιαμ, δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, αφηγείται ότι στον ίδιο αρέσει να ξεκινάει την εβδομάδα του με το τραγούδι «Thunderstruck» του συγκροτήματος AC/DC.

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, το πρωί της Δευτέρας, όταν είσαι λίγο ζαλισμένος από το Σαββατοκύριακο και προσπαθείς να επανέλθεις στη ρουτίνα της εβδομάδας», λέει.

Περιγράφει «ως μια πραγματική οικογενειακή στιγμή», όταν η μητέρα του, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, τραγουδούσε «με όλη της τη δύναμη» το τραγούδι «The Best» της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Τίνα Τέρνερ, για να χαλαρώσει την ατμόσφαιρα, καθώς τους πήγαινε, εκείνον και τον αδελφό του Χάρι, στο οικοτροφείο τους.

Ο αστυνομικός που τους συνόδευε πολλές φορές συμμετείχε κι αυτός στο τραγούδι

Μόλις έφθαναν έξω από το σχολείο, «ήταν η επιστροφή στην πραγματικότητα».

«Επειδή όταν χάνεσαι στα τραγούδια, θέλεις να τα ξαναπαίζεις, απλά για να συνεχιστεί αυτή η οικογενειακή στιγμή. Και όταν το ακούω τώρα, (αυτό το κομμάτι) με ξαναπηγαίνει σε αυτές τις διαδρομές με το αυτοκίνητο και μου θυμίζει πολλές αναμνήσεις για τη μητέρα μου».

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ εξηγεί πως τα τρία παιδιά του κληρονόμησαν την ίδια αγάπη για τη μουσική, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη προτίμηση στο «Waka Waka» της Σακίρα.

«Ειδικά η Σάρλοτ τρέχει στην κουζίνα, φορώντας το φόρεμά της και τα πράγματα του μπαλέτου της. Τρελαίνεται με τον Λούις, που την ακολουθεί προσπαθώντας να κάνει το ίδιο», αφηγείται.

«Και τα περισσότερα πρωινά, ξεσπά μια μεγάλη διαμάχη μεταξύ της Σάρλοτ και του Τζορτζ για ποιο τραγούδι θα ακούσουν».

Το podcast μπορεί κανείς να το ακούσει δωρεάν. Τα έσοδα από αυτό θα δοθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ