«Σεισμό» έχει προκαλέσει στο Χόλυγουντ η είδηση ότι ο Κρις Νοθ κατηγορείται από τρεις γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση. Το πρώτο περιστατικό συνέβη στο Λος Άντζελες το 2004, το δεύτερο στη Νέα Υόρκη το 2010 και το τρίτο πάλι στη Νέα Υόρκη το 2015.

Ο ηθοποιός, που υποδύεται τον Mr. Big του «Sex and the City» αρνείται τους ισχυρισμούς των θυμάτων και τονίζει ότι για αυτόν το «όχι» σημαίνει πάντα «όχι».

«Οι κατηγορίες εναντίον μου, που έγιναν από άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να είχαν συμβεί πριν από 30 χρόνια ή και πριν από 30 ημέρες -το όχι πάντα σημαίνει όχι- είναι μία γραμμή που δεν πέρασα. Οι συνευρέσεις ήταν συναινετικές», αναφέρει σε δήλωσή του.

«Στηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν μπροστά»

Ωστόσο, οι πρωταγωνίστριες του «And Just Like That», ενώνουν τις φωνές τους και βρίσκονται απέναντί του.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίνθια Νίξον και η Κριστίν Ντέιβις έβγαλαν ανακοίνωση μέσω των social media. Αναφέρθηκαν για πρώτη φορά τις κατηγορίες εναντίον του Mr. Big και τόνισαν ότι στηρίζουν τα θύματα.

«Λυπούμαστε βαθιά που ακούμε τις κατηγορίες εναντίον του Κρις Νοθ. Στηρίζουμε τις γυναίκες που βγήκαν μπροστά και μοιράστηκαν τις οδυνηρές εμπειρίες τους. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να γίνει και τις επαινούμε γι’ αυτό», ανέφεραν χαρακτηριστικά στην ανάρτησή τους.

Τέλος από το «The Equalizer»

Στο μεταξύ, η παραγωγή του «The Equalizer» έκανε γνωστό ότι απομακρύνει τον Νοθ από τη σειρά.

«Ο Chris Noth δεν θα γυρίζει πλέον πρόσθετα επεισόδια του «The Equalizer», με άμεση ισχύ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Universal Television και του CBS.

Ο ηθοποιός θα εμφανιστεί σε ένα επερχόμενο επεισόδιο που έχει ήδη γυριστεί και στη συνέχεια θα αποτελεί παρελθόν.