Κριός

Η νέα χρονιά σάς καλεί να… σοβαρευτείτε και να ρίξετε το βάρος της προσοχής στους προσωπικούς στόχους, τις σχέσεις σας και να αναζητήσετε νέους τρόπους επικοινωνίας. Στα ερωτικά μέχρι τον Φεβρουάριο το σκηνικό προμηνύεται καλό. Για τους χωρισμένους το ενδεχόμενο μιας συγκατοίκησης ή της επισημοποίησης μιας σχέσης είναι πιθανό. Στα εργασιακά πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι και τα σχέδιά σας να είναι ρεαλιστικά, ενώ στα οικογενειακά οι εντάσεις δεν θα λείψουν από τα μέσα Ιανουαρίου και εσείς πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες αλλά και να πάρετε θέση. Δύσκολο μεν, αλλά δεν μπορείτε να κρύβεστε άλλο πίσω από το δάχτυλό σας.

Ταύρος
Τα χρήματα, η ασφάλεια και οι προσωπικές
σχέσεις εξακολουθούν να είναι στο επίκεντρο
του ενδιαφέροντός σας τη φετινή χρονιά.
Στα οικογενειακά τα πράγματα είναι ήρεμα και ήδη από την αρχή του έτους η εσωτερική σας γαλήνη γίνεται παράδειγμα προς μίμηση. Η νέα Σελήνη ωστόσο, θα επαναφέρει ένα οικονομικό ζήτημα που θα δοκιμάσει σχέσεις ακόμα και με φιλικά σας πρόσωπα, οπότε καλύτερα να αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα. Καιρός για δράση και ρίσκο και μη φοβηθείτε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

Δίδυμοι

Επιτέλους, μια χρονιά με λιγότερους περιορισμούς και άγχη. Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια οι υποχρεώσεις να ήταν πολλές, φέτος κάτι αλλάζει. Στα οικογενειακά θα γίνουν πολλές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα και θέματα που αφορούν τα κληρονομικά όχι μόνο λύνονται, αλλά γίνονται «όπλα» για έξτρα εισόδημα. Γενικώς τα οικονομικά ανθούν και είναι ιδανική περίοδος για ένα νέο επιχειρηματικό πλάνο. Τα ερωτικά είναι λιγάκι πιο ριγμένα.. και οι εντάσεις δεν θα λείψουν από τη σχέση σας, αλλά αν δεν αφήσετε τον εγωισμό να σας καταβάλει, τότε ίσως και εκεί να μεγαλουργήσετε. Συμβιβασμός, κατανόηση και πολλή έμπνευση προβλέπονται για το ζώδιό σας.

Καρκίνος

Μπορεί να έχετε αφήσει από την προηγούμενη χρονιά άλυτα ζητήματα, σε όλους τους τομείς, και να αποφεύγετε τεχνηέντως να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα, μα αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Στα ερωτικά, πρέπει άμεσα όχι μόνο να δώσετε απαντήσεις στον σύντροφό σας, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό. Τα οικογενειακά μοιάζουν πρίμα, αλλά στα μέσα Φεβρουαρίου ένα ζήτημα υγείας θα σας απασχολήσει δεόντως. Τα οικονομικά είναι επίσης ασταθή και καλό θα είναι να μην πάρετε ρίσκο για νέες και αμφίβολες κινήσεις. Η νέα χρονιά υπόσχεται να σας ωριμάσει και να σας «ανοίξει» τα μάτια, αν ο εγωισμός και ο φόβος σας δεν σταθούν εμπόδιο.

Λέων

Οι ιδέες σας είναι μεγάλες, αλλά ο φόβος σας είναι μεγαλύτερος. Η αυτοπεποίθησή σας φαίνεται να σας εγκαταλείπει και ίσως χρειάζεται να την τονώσετε. Στα οικογενειακά χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί, καθώς θα χρειαστεί να πάρετε θέσεις σε ένα ζήτημα που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω. Το πορτοφόλι σας μπορεί να «φουσκώσει», αν είστε προσεκτικοί, μια νέα ευκαιρία ή μια ιδέα μπορεί να σας ενθουσιάσει και να σας δώσει εκτός από χρήματα και έναν νέο στόχο. Μην ντρέπεστε να ζητάτε αυτό που επιθυμείτε, θυμηθείτε πως τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο φαίνονται.

Παρθένος

Οι Παρθένοι μπορεί να περάσουν από κάποιες αλλαγές, αλλά το 2022 δεν φέρνει τόσα προβλήματα όπως στο παρελθόν. Μπορεί να βρείτε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, να αναβιώσετε την τρέχουσα σχέση σας με καλύτερη και πιο ήρεμη ενέργεια και ίσως μια επισημοποίηση στις αρχές Φεβρουαρίου να αλλάξει τη ζωή σας. Από οικονομική άποψη, πρόκειται να είναι μια πολύ παραγωγική χρονιά και οι επενδύσεις που προβλέπετε θα αποδειχθούν κερδοφόρες. Δώστε προσοχή σε θέματα που αφορούν περιουσιακά ή κληρονομιές. Θα κάνετε καλύτερο προγραμματισμό και τα έξοδά σας θα είναι λιγότερα από όσα περιμένατε.

Ζυγός

Το 2022 γενικά είναι ένα έτος προσωπικής ανάπτυξης και πνευματικής ταξινόμησης για εσάς τους Ζυγούς. Θα συνεχίσετε να είστε δημοφιλείς στον κύκλο των φίλων σας και η κοινωνική σας ζωή θα είναι γεμάτη. Η εργασία μπορεί να γίνει δύσκολη κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας του Ιανουαρίου. Μην τα παρατήσετε εύκολα, να είστε πιο εργατικοί φέτος και θα ανταμειφθείτε. Ο έρωτας τελικά δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε, μια απροσδόκητη γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να αποδειχτεί καταλυτική. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας και μην αμελήσετε τη φυσική σας κατάσταση.

Σκορπιός

Προκλήσεις – προσκλήσεις και λεπτές ισορροπίες. Η χρονιά ξεκινά με αναβρασμό, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι προκλήσεις με τις οποίες θα έρθετε αντιμέτωποι δεν θα είναι απαραίτητα δυσάρεστες. Μια απρόσμενη εγκυμοσύνη, στο τέλος του μήνα, είναι αρκετά πιθανή. Ο Δίας και ο Κρόνος από την άλλη «γλυκοκοιτάζουν» προς τον 2ο οίκο των οικονομικών, που κι εκεί η τωρινή σας κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο. Αφεθείτε στη γοητεία της αγάπης, μην ξεχνάτε τους φίλους σας, μην παραμελείτε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας και τη φυσική σας κατάσταση.

Τοξότης

Νέοι στόχοι και πιο σίγουροι από ποτέ. Η χρονιά ξεκινά ελπιδοφόρα και αρκετά δυναμικά. Σε σχέσεις που έχουν σταθερό και γερά θεμελιωμένο υπόβαθρο, ο Κρόνος στον Υδροχόο βοηθά τα άτομα να έρθουν πιο κοντά ή και να επισημοποιήσουν τη σχέση ή ακόμη να αναλάβουν κοινές δεσμεύσεις, π.χ. την απόκτηση ενός απογόνου. Σε σχέσεις προβληματικές όμως ξεκαθαρίζει το τοπίο και φέρνει τα πάνω κάτω. Στα οικονομικά σας ήδη από τον Νοέμβριο έχετε δει άνθηση και με σκληρή δουλειά και την εύνοια του Αρη μια προαγωγή ή αλλαγή εργασίας είναι πιθανή ήδη από τις αρχές Φεβρουαρίου. Θυμηθείτε να είστε αυστηροί με τις επιλογές σας και όχι με τους άλλους.

Αιγόκερως

Καιρός για ενδοσκόπηση. Η αρχή της νέας χρονιάς σάς δίνει μια μεγάλη ευκαιρία για να ανασυνταχτείτε. Φροντίστε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να σκεφτείτε ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σας. Οι χωρισμένοι του ζωδίου μπορεί να βρουν ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από κάποια δραστηριότητα (χόμπι, γυμναστήριο), αλλά ο ενθουσιασμός θα κρατήσει λίγο. Τα οικονομικά είναι σταθερά και τα επαγγελματικά εξακολουθούν να σας προβληματίζουν, χωρίς να υπάρχει καμιά μεγάλη αλλαγή. Ο στόχος είναι να χαλαρώσετε και οι χαλαρές στιγμές με φίλους και συνεργάτες δεν θα λείψουν.

Υδροχόος

Εχοντας επιβιώσει από δύσκολα αστρολογικά χρόνια, επιτέλους μπορείτε να χαλαρώσετε μέσα στο 2022. Ο Κρόνος βεβαίως παραμένει, αλλά το σκηνικό αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Στις αρχές του έτους θα υπάρξουν εντάσεις στη δουλειά με συναδέλφους, αλλά όχι κάτι μη διαχειρίσιμο. Το 2022 ξεκινά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ήδη σε φάση ανάδρομης πορείας στον Αιγόκερω, από τον Δεκέμβριο μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Το νέο πλανητικό σκηνικό δημιουργεί την ανάγκη για αλλαγή νοοτροπίας που κυρίως προέρχεται από το οικογενειακό περιβάλλον. Μια μεγάλη οικονομική ανάσα φαίνεται ότι θα έρθει από τη νέα χρονιά.

Ιχθύες

Φέτος είναι η χρονιά σας. Η μοναδική ενέργεια που εκπέμπετε ήδη από τις αρχές του 2022 θα είναι τόσο έντονη και λαμπερή, που όλοι θα την προσέξουν και θα την αισθανθούν. Με τον Δία στο ζώδιό σας μέχρι τις 10/5 να αυξάνει την αποδοχή σας από τους άλλους και να σας δίνει τις ευκαιρίες να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Οι ευκαιρίες βρίσκονται ήδη δίπλα σας και δεν πρέπει να αφήσετε την ανασφάλειά σας να σας κυριεύσει. Αργότερα, θα περάσει στον 2ο οίκο σας και πλέον θα υπάρξει και οικονομική άνθηση. Μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση θα σας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση.