Την πρώτη του βόλτα για το 2022 έκανε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στη Θεσσαλονίκη.

Λίγα 24ωρα μετά την απόφαση των δικαστικών αρχών να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ύστερα  από την απολογία του για τη δεύτερη μήνυση που κατατέθηκε για τη διαρροή ροζ βίντεο με συντρόφους του εν αγνοία τους, ο παρουσιαστής πήρε την σύζυγό του και τον σκύλο τους και περπάτησαν, με τον ίδιο να κρατά και πάλι το στόμα του κλειστό.

Τα πλάνα από τη νέα εμφάνιση του πρώην Ράδιο Αρβύλα, εξασφάλισε ο φωτογράφος Νίκος Σεϊδαρίδης και προβλήθηκαν από το «Πρωινό».

«Ο παρουσιαστής βρίσκεται στα κάρβουνα μην σκάσει κάποια νέα καταγγελία εναντίον του. Στα κάρβουνα βρίσκονται και γυναίκες με τις οποίες ο παρουσιαστής είχε συνάψει στο παρελθόν σχέση. Μέσα στις γιορτές μάλιστα μιλούσαν με δικηγορικά γραφεία, μήπως και βρίσκονται και οι ίδιες σε κάποιο βίντεο, η υπόθεση δεν έχει κλείσει», αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

«Μίλησε» ο υπολογιστής του

Στο μεταξύ ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του, αφού όπως φαίνεται ο υπολογιστής του παρουσιαστή «μίλησε».

Οι αρχές εντόπισαν «ροζ βίντεο» και εξετάζονται καρέ καρέ.

Βίντεο είχε εντοπίσει στον υπολογιστή του και η πρώτη καταγγέλλουσα πριν χωρίσουν και φέρεται να είχε δει πάνω από 50 αρχεία. Όταν τον ρώτησε, μάλιστα, γιατί τα κρατά, εκείνος της απάντησε ότι είναι για το… αρχείο του.

Το ερώτημα που απασχολεί είναι ένα: Είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οικονομικό όφελος από την ανάρτηση αυτών των βίντεο;

Ο δικηγόρος του Γιώργος Δάκουρας είναι κατηγορηματικά αρνητικός και ισχυρίζεται ότι ο εντολέας του ζήτησε από τα αρμόδια όργανα να ελέγξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Δικαστικά για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αν προκύψουν, μάλιστα, και νέα στοιχεία από την ανάλυση των ψηφιακών του αρχείων θα κληθεί εκ νέου από τον ανακριτή.