Ένας από τους λόγους που λατρεύουμε τα Χριστούγεννα είναι η χαρακτηριστική διακόσμηση της περιόδου. Τα νέα, σύμφωνα με τους ειδικούς στο τομέα του interior desing, είναι ιδιαίτερα καλά για εκείνους που.. δυσκολεύονται να την αποχωριστούν, μιας και μπορείτε να κρατήσετε μερικά στοιχεία για να μεταμορφώσετε τους χώρους σας, δημιουργώντας ένα cozy χειμερινό καταφύγιο.

Τι θα χρειαστείτε για την cozy after Xmas διακόσμηση

Μερικά από όσα θα χρειαστείτε για να ανανεώσετε τους χώρους σας, γιορτάζοντας τον χειμώνα, περιλαμβάνουν:

Κουκουνάρια και πρασινάδα «μένουν»

Τα κουκουνάρια και το πράσινο μπορούν να παραμείνουν στην διακόσμηση των εσωτερικών σας χώρων από τα τέλη του φθινοπώρου μέχρι τις αρχές της άνοιξης, επειδή ούτως ή άλλως εμφανίζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στη φύση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πραγματικό και ψεύτικο πράσινο, μεγάλα και μικρά κουκουνάρια, σε εσωτερικούς  αλλά και σε εξωτερικούς χώρους.

Κουβέρτες και μαξιλάρια

Οι κουβέρτες και τα μαξιλάρια έχουν την ευχάριστη ιδιότητα να μετατρέπουν οποιοδήποτε χώρο σε ένα cozy καταφύγιο, φιλόξενο και ζεστό. Για αυτό αφήστε τις κουβέρτες και τυχόν μαξιλάρια που χρησιμοποιείτε στους καναπέδες, τα κρεβάτια ή ακόμα και το παιδικό δωμάτιο.

Οι διαφορετικές στρώσεις χαρίζουν άλλη αισθητική στο χώρο ενώ οι διαφορετικές υφές προσδίδουν άλλον αέρα αισθητικής.

Χαλιά

Όπως τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια, τα χαλιά μεγάλης και μικρής επιφάνειας μπορούν να προσθέσουν ζεστασιά και τη χειμερινή περίοδο. Υλικά με έντονη υφή, όπως το μαλλί, το δέρμα προβάτου και οι φυσικές ίνες, αισθάνονται και δείχνουν υπέροχα από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη.

Επίσης χαρίζουν υπέροχη αίσθηση όταν περπατάτε με γυμνά πόδια αλλά δημιουργούν και ένα ευχάριστο περιβάλλον όπου μπορούν τα παιδιά να παίζουν άφοβα.

Φωτάκια και κεριά

Επειδή τα Χριστούγεννα πέρασαν δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χάσετε και την λάμψη από τα πολύχρωμα φωτάκια. Μπορείτε να τα τυλίξετε γύρω από πράσινες γιρλάντες και να τα τοποθετήσετε κατά μήκους στο τζάκι ή πάνω από τον καναπέ.

Διατηρήστε την γιορτινή θαλπωρή με μικρά ή μεγαλύτερα κεριά που μπορείτε να προσθέσετε σχεδόν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.