Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ είναι και πάλι ζευγάρι, αφού το 2004 είχαν τραβήξει χωριστούς δρόμους διαλύοντας τον αρραβώνα τους.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο επιτυχημένος ηθοποιός είναι ερωτευμένοι και δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για τη σχέση τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, η 52χρονη μίλησε για την προσωπική της ζωή και έκανε αποκαλύψεις.

«Έχουμε μεγάλη επίγνωση»

«Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα. Αισθάνομαι τόσο τυχερή, χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του. Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης και μια δεύτερη ευκαιρία», ανέφερε για τη σχέση της με τον Μπεν.

Και πρόσθεσε: «Και οι δύο είπαμε, “Ουάου, είμαστε τόσο χαρούμενοι”. Είμαστε μεγαλύτεροι τώρα, είμαστε πιο έξυπνοι, έχουμε περισσότερη εμπειρία, βρισκόμαστε σε διαφορετικά μέρη στη ζωή μας, έχουμε παιδιά τώρα και πρέπει να έχουμε μεγάλη επίγνωση αυτών των πραγμάτων. Είμαστε τόσο προστατευτικοί γιατί είναι μια τόσο όμορφη στιγμή για όλους μας».

Τέλος, σημείωσε για τον αγαπημένο της: «Είμαι τόσο περήφανη γι’ αυτόν, για τον άντρα που έχει γίνει. Το να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, να αγαπιόμαστε, είναι η βάση όλων. Νιώθω ότι βρίσκεται σε ένα μέρος στη ζωή του όπου -όπως ακριβώς νιώθω για τον εαυτό μου- ήταν ένα ταξίδι εκμάθησης του εαυτού και ανακάλυψης, φτάνοντας σε ένα σημείο όπου νιώθεις πραγματικά καλά και ξέροντας ποιος είσαι, μπορείς να είσαι σε μια ευτυχισμένη, υγιή σχέση. Είναι όσα ήθελα να είναι».