Η έρευνα του Χρήστου για την εξαφάνιση της Άννας τον κάνει να χάσει ξανά τον έλεγχο του εαυτού του, στο αποψινό επεισόδιο (23:00) της δραματικής σειράς μυστηρίου του MEGA, «Σκοτεινή θάλασσα».

Τίτλος επεισοδίου: «Μανία»

Ο Χρήστος βρίσκεται σε μανιακό επεισόδιο. Μαζί με τον Κωστή σκάβει στον περίβολο έξω από ένα ξωκλήσι, πιστεύοντας ότι εκεί θα βρει το πτώμα της Άννας, που υποτίθεται ότι έχει θάψει ο Μιχάλης. Αυτό που βρίσκει, όμως, είναι ένας ξύλινος σταυρός. Ο Χρήστος επιστρέφει στο σπίτι του και σκίζει ένα-ένα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει για την Άννα.

Στο μεταξύ, ο Ζήσης αναλαμβάνει ως προπονητής τη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα. Στο οικογενειακό τραπέζι, η Ροδιά τσακώνεται έντονα με την Όλγα, αφήνοντας αιχμές για την εξαφάνιση της Άννας. Η Σμαρώ με την Αντωνία συνδέουν τη δολοφονία στις Αλυκές με τον «Εγγλέζο» και ανακρίνουν τον Σάκη. Το βράδυ, ο Χρήστος καταλήγει πάλι στο μπαρ να πίνει και να φλερτάρει με τη γυναίκα πίσω από την μπάρα. Εκεί βρίσκεται όμως και ο σύντροφός της, ο Βλάσης, μαζί με τον Ζήση.

Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς, η οποία συνδυάζει το κοινωνικό δράμα με στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος Γρηγόρης Καραντινάκης και το σενάριο ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς. Ο Παύλος Παυλίδης ερμηνεύει το τραγούδι τίτλων της «Σκοτεινής Θάλασσας» σε στίχους και μουσική δική του. Επίσης έχει συνθέσει την πρωτότυπη μουσική και έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της σειράς.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Μπίλιω Μαρνέλη, Δημήτρης Αποστολόπουλος, Αλέξανδρος Βάρθης, Έλενα Μεγγρέλη, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Πάνος Ζουρνατζίδης.

Στο ρόλο του Μιχάλη, ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

Στο ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος.

Φιλική συμμετοχή: Γεράσιμος Γεννατάς.

Βασισμένη σε πρωτότυπη σειρά της Atresmedia

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: PEDIO PRODUCTIONS ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

«ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ»

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 23.00 ΣΤΟ MEGA

#SkoteiniThalassa