Τα extensions βλεφαρίδων είναι μία δημοφιλής τεχνική με εγγυημένο αποτέλεσμα, το οποίο μας χαρίζει πλούσιες, μακριές βλεφαρίδες και ταυτόχρονα μας απαλλάσσει από την καθημερινή εφαρμογή της μάσκαρα. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι κανόνες και tips που καλό είναι να γνωρίζουμε προκειμένου να διατηρηθούν για όσο το δυνατόν περισσότερο χρονικό διάστημα. Να τι πρέπει να γνωρίζουμε:

Ποια είναι η κατάλληλη τεχνική για εμάς

# Τα extensions προσαρμόζονται ανάλογα με τον τύπο του προσώπου, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

# Με την τεχνική Οne by Οne (ΟΒΟ) δίνεται περισσότερη έμφαση στο μήκος. Η ειδικός τοποθετεί μεμονωμένες βλεφαρίδες μία μία πάνω στις φυσικές. Την προτιμάμε αν οι φυσικές μας είναι αρκετά πυκνές.

# Αν πάλι δεν έχουμε τόσο πυκνές, προτείνεται η τεχνική 3D. Σε αυτήν την περίπτωση τοποθετούνται τουφίτσες πάνω σε κάθε φυσική βλεφαρίδα επιτυγχάνοντας πιο πλούσιο αποτέλεσμα.

#Κατά την τοποθέτησή τους, το πρόσωπο και τα μάτια πρέπει να είναι άβαφα, χωρίς φακούς επαφής.

Περιποίηση

#Για τις επόμενες 24 ώρες δεν πλένουμε το πρόσωπό μας, προκειμένου να στεγνώσει καλά η κόλλα.

Τι κάνουμε: Για τον καθαρισμό του προσώπου και του λαιμού, προτιμάμε ένα νερό micellaire αποφεύγοντας να περάσουμε το βαμβάκι από την περιοχή των ματιών.

Συντήρηση

# Η σωστή συντήρηση είναι απαραίτητη προκειμένου τα extensions να παραμείνουν πυκνά, ομοιόμορφα και να μη σπάσουν ή τραυματίσουν τις φυσικές βλεφαρίδες. Επειδή ακολουθούν τον κύκλο ζωής των φυσικών, κάθε 3 εβδομάδες περίπου πηγαίνουμε στην ειδικό για τη συντήρηση τους.

# Είναι σημαντικό να απομακρύνονται αποτελεσματικά και καθημερινά η σκόνη, το σμήγμα και οι ρύποι από τον αέρα και η λιπαρότητα. Eτσι θα διατηρηθούν σε καλή κατάσταση και δε θα μαδήσουν γρήγορα.

Τι κάνουμε: Πλένουμε το πρόσωπό άφοβα και χτενίζουμε τις νέες βλεφαρίδες με ειδικό βουρτσάκι. Για την αφαίρεση του μακιγιάζ, αντικαθιστούμε το διφασικό ντεμακιγιάζ με έναν oil free αφρό καθαρισμού προσώπου και ματιών που είναι κατάλληλος για extensions.

#Υπάρχουν πολλές κατηγορίες υλικών στην αγορά. Τα πιο σύγχρονα υλικά κατασκευάζονται από 100% συνθετικό μετάξι προσφέροντας άνετη αίσθηση. Επίσης αναζητάμε κόλλα βλεφαρίδων υποαλλεργική, με μη ερεθιστική, αβλαβή σύσταση.