Ακριβώς πάνω σε αυτούς τους τρεις πυλώνες έχει στηθεί όλη η φιλοσοφία του SHOPFLIX.gr το νέου ηλεκτρονικού marketplace, το οποίο έχει στηθεί με εντελώς πελατοκεντρική φιλοσοφία.

Μια πρώτη περιήγηση στο site, αλλά και στα… «e-ράφια» του, αρκεί για να το καταλάβεις. Σαφείς και ευρείες κατηγορίες, ευανάγνωστα εικονίδια ώστε να ξέρεις τι ακριβώς ψάχνεις και αγοράζεις. Υποκατηγορίες που καλύπτουν κυριολεκτικά κάθε ανάγκη και εύκολη πλοήγηση από οπουδήποτε, από PC και κινητό.

Αυτά είναι όσα φαίνονται με την πρώτη ματιά. Αν αγοράσεις κάποιο προϊόν όμως θα διαπιστώσεις και το άλλο μεγάλο πλεονέκτημα: το γεγονός ότι τα προϊόντα έρχονται στην ώρα τους διότι το SHOPFLIX.gr διαθέτει την δική του εταιρεία ταχυμεταφορών!

Προηγουμένως μιλάγαμε για επάρκεια και απίστευτη ποικιλία. Αν πας στην κατηγορία Υγεία & Ομορφιά θα το διαπιστώσεις και μόνος σου. Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι ένα ολόκληρο ξεχωριστό marketplace από μόνη της. Καλύπτει όλες τις ανάγκες, από προϊόντα που περιμένει κανείς από ένα εξειδικευμένο κατάστημα καλλυντικών (Μακιγιάζ, Αρώματα, Περιποίηση Προσώπου, Περιποίηση Σώματος, Περιποίηση Μαλλιών, Ανδρική Περιποίηση, Αιθέρια Έλαια & Αρωματοθεραπεία), μέχρι Φαρμακευτικά προϊόντα (μάσκες, πρώτες βοήθειες, θερμόμετρα κ.λπ), Οπτικά και Ιατρικά είδη και πολλά άλλα.

Στην κατηγορία Συσκευές Περιποίησης θα βρεις τα πάντα, από συσκευές περιποίησης μαλλιών, όπως ισιωτικά και πιστολάκια, μέχρι πρέσες και ψαλίδια, αλλά και επαγγελματικά προϊόντα. Επομένως και ο επαγγελματίας θα βρει όλα όσα χρειάζεται στο SHOPFLIX.gr.

Στην ίδια κατηγορία, υπάρχουν ξυριστικές, αποτριχωτικές και κουρευτικές μηχανές, αλλά συσκευές μασάζ, συσκευές περιποίησης προσώπου, καθώς και πιο εξειδικευμένα προϊόντα όπως όλα όσα χρειάζεται οι γυναίκα για να περιποιηθεί τα νύχια της. Και πάλι στη συγκεκριμένη κατηγορία ανακαλύψαμε πάρα πολλά οικιακά προϊόντα, αλλά και επαγγελματικά όπως τροχούς, φουρνάκια και εξειδικευμένα σετ για περιποίηση ποδιών.

Στην Περιποίηση Προσώπου συναντάμε τις υποκατηγορίες Ενυδάτωση Σώματος, Καθαρισμός Σώματος, Απολέπιση Σώματος, Στοχευμένη Περιποίηση Σώματος, Αποσμητικά, Λάδια Πολλαπλής Χρήσης, Αποτρίχωση – Ξύρισμα, Περιποίηση Άκρων, Αξεσουάρ Μπάνιου και Σετ Περιποίησης, ενώ όπως συμβαίνει γενικά μέσα στο site, έτσι κι εδώ, στο κάτω μέρος εμφανίζονται οι καλύτερες προσφορές, αλλά και τα πιο δημοφιλή προϊόντα για να μπορείς να ανακαλύψεις όλα όσα χρειάζεσαι χωρίς να ψάχνεις. Και μια που μιλάμε για περιποίηση, και η Περιποίηση Μαλλιών δεν θα μπορούσε να μην είναι υπερπλήρης, με άπειρα προϊόντα για Σαμπουάν, Conditioner, Θεραπείες Μαλλιών, Βαφή Μαλλιών, Styling Μαλλιών, Αξεσουάρ Μαλλιών, Σετ Περιποίησης Μαλλιών και Αντηλιακά Μαλλιών.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά, καθώς το SHOPFLIX.gr καλύπτει και παραφαρμακευτικά προϊόντα και ιατρικά είδη, όπως διαγνωστικά, ορθοπεδικά και αναλώσιμα, αλλά και οπτικά, όπως γυαλιά πρεσβυωπίας ή προστασίας οθόνης , υγρά φακών και αξεσουάρ.

Μια περιήγηση στο site, αλλά και στη συγκεκριμένη κατηγορία θα σε πείσει. Όταν το SHOPFIX.gr λέει ότι είναι το μεγαλύτερο online marketplace το εννοεί. Πουθενά δεν βρήκαμε μεγαλύτερη ποικιλία και περισσότερες κατηγορίες προϊόντων. Επαναλαμβάνουμε ότι οι συνεργάτες του SHOPFLIX.gr είναι επιλεγμένοι ένας προς έναν προκειμένου να εξασφαλίσουν και επάρκεια, αλλά και πολυμορφία. Αυτό σημαίνει ότι στο site θα βρεις πολλές διαφορετικές μάρκες από το ίδιο προϊόν, ώστε να επιλέξεις αυτό που επιθυμείς και αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου.