Ένα υγιεινό σουφλέ που, εκτός από γεύση, μας προσφέρει και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Ευπαρουσίαστο και δημιουργικό, μοιάζει να χρειάστηκε περισσότερη ώρα από ό, τι στ’ αλήθεια για να φτιαχτεί.

Στην πραγματικότητα, όμως, αποτελεί το τέλειο κυριακάτικο brunch και χορταίνει μικρούς και μεγάλους απολαυστικά.

ΥΛΙΚΑ

2 μεσαία κολοκυθάκια, χοντροκομμένα
6 μεγάλα αβγά
4 μικρές σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 καυτερή πιπεριά, αποξηραμένη και ψιλοκομμένη
1 κουτ. της σούπας γλυκιά πάπρικα
1 κουτ. του γλυκού κύμινο σε σκόνη
1 κουτ. του γλυκού κόλιανδρο σε σκόνη
Λίγο φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
125 γρ. αρακάς κατεψυγμένος
40γρ. φέτα θρυμματισμένη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αρχικά, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς C και αλείφουμε με ελαιόλαδο 4 μικρά φορμάκια για muffins.
Σε ένα μεγάλο μπολ, σπάμε αρχικά τα αβγά. Στη συνέχεια, ψιλοκόβουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα προσθέτουμε μέσα. Όλα εκτός από τη φέτα. Ανακατεύουμε, μέχρι το μείγμα σου να ομογενοποιηθεί.
Μοιράζουμε το μείγμα σε 4 φορμάκια και πασπαλίζουμε με λίγη φέτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 με 25 λεπτά.