Ο καιρός έχει ζεστάνει για τα καλά και τα τζιν που μας βόλεψαν το χειμώνα είναι ώρα να αποσυρθούν για να βγουν έξω τα καλοκαιρινά outfit. Και τι καλύτερος τρόπος να ντυθείτε για τη θερινή σεζόν από το να βάλετε ένα δροσερό φόρεμα; Άνετο και θηλυκό, το καλοκαιρινό αυτό ρούχο μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, με διαφορετικά αξεσουάρ, «κλέβοντας» τις εντυπώσεις σε οποιαδήποτε περίσταση – δουλειά, ραντεβού,  κοινωνική εκδήλωση, νυχτερινή έξοδος… Και το καλύτερο, το φόρεμα δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας – συνεπώς μπορείτε να επενδύσετε άφοβα σε αυτό το κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας.

Αν ωστόσο θέλετε να αφήσετε λίγο χώρο στη ντουλάπα σας για τα σορτσάκια (must), τα t-shirt (δεν είναι ποτέ αρκετά), τις τσάντες και τα μαγιό σας (επίσης δεν είναι ποτέ αρκετά), συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε 5 βασικά φορέματα για να ξεκινήσετε τη συλλογή σας:

Αέρινα λευκά

Ένα fluy λευκό φόρεμα είναι η απάντηση σε όλες σας τις αγωνίες για τα καλοκαιρινά σας outfit. Είναι ελαφρύ, αέρινο, όμορφο και ιδανικό για κάθε περίσταση. Επιπλέον, φαίνεται εκπληκτικό σε οποιοδήποτε μήκος, από mini έως maxi. Αναζητείστε λινό και βαμβάκι, αν ψάχνετε κάτι για τη διάρκεια της ημέρας. Αλλά αν νυχτοπερατάτε, επιλέξτε ένα σατέν φόρεμα ή ένα με θηλυκές λεπτομέρειες, όπως δαντέλα ή βολάν, για την τέλεια καλοκαιρινή βραδινή εμφάνιση.

Χαλαρωτικά παστέλ

Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα κομψό παστέλ φόρεμα για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Τίποτα δεν πλησιάζει την αιθέρια αίσθηση του να φοράς ένα γαλάζιο κουκλίστικο φόρεμα ή ένα απαλό ροζ slip dress και να νιώθεις σαν νεράιδα. Εκτός από τις φαντασιώσεις που… δημιουργούν, είναι επίσης απίστευτα ευέλικτα – όχι πολύ funky για να φορεθούν στη δουλειά και αρκετά κομψά για να φορεθούν σε μια βραδινή έξοδο στην πόλη.

Θηλυκά φλοράλ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΦΛΟΡΑΛ

Τα φλοράλ είναι το print της σεζόν. Τα φορέματα αυτά είναι θηλυκά και κομψά και θα μιλήσουν σε οποιονδήποτε το στυλ του «κλίνει» προς μποέμ και country. Μπορούν να φορεθούν πάνω από μαγιό ή από σορτς, ως φορέματα ημέρας, ως ρούχα για πικνίκ, σε ραντεβού για brunch, για έναν απογευματινό καφέ, για μια βόλτα στο πάρκο ή ακόμα και για ένα ρομαντικό δείπνο.

Το colourful φόρεμα

Αυτή είναι η τέλεια επένδυση για όσες θέλουν να φρεσκάρουν την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή τους γκαρνταρόμπα. Ή ίσως, απλά έχετε βαρεθεί το στυλ σας και ψάχνετε να δοκιμάσετε κάτι νέο. Όποιο κι αν είναι το κίνητρό σας, βγείτε από την comfort zone σας και προτιμήστε ένα ζωντανό, πολύχρωμο φόρεμα για να κάνετε το καλοκαίρι σας πιο παιχνιδιάρικο. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας! Tip: Τα πορτοκαλί, τα κίτρινα και τα φούξια είναι trend αυτή τη σεζόν.

Το τέλειο little black dress

Το τέλειο μικρό μαύρο φόρεμα είναι μια διαχρονική αξία στην μόδα. Οι σιλουέτες μπορεί να αλλάζουν με τον καιρό, αλλά κανείς δεν μπορεί ποτέ να κάνει λάθος με ένα μαύρο mini φόρεμα. Αν είστε αναποφάσιστη, αυτό το φόρεμα σίγουρα θα σας φανεί χρήσιμο, οπότε φροντίστε να επενδύσετε στο τέλειο: bodycon με τετράγωνο λαιμό αν θέλετε να τονίσετε τις καμπύλες σας ή να αναδείξετε τις καλλίγραμμες γάμπες που φτιάξατε περνώντας ώρες στο γυμναστήριο. Ένα mini babydoll είναι ένας τρόπος για μια νεανική εμφάνιση, ενώ κάτι με βολάν και δαντέλα θα ήταν ιδανικό για μια γυναικεία εμφάνιση. Ή αν ψάχνετε για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, υπάρχει πάντα εκεί έξω ένα little black dress για όλα τα γούστα.