Πολύ ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για την Δανάη Μπάρκα καθώς πριν από επτά χρόνια πέθανε ο παππούς της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπή Πάμε Δανάη θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της για τη δύσκολη περίοδο που είχε βιώσει τότε.

Διαβάστε τι έγραψε η Δανάη Μπάρκα

«Η «μαύρη» μέρα. 7 χρόνια. Αν κάποιος με ρωτήσει ποτέ έφυγε ο παππούς μου θα πω μάλλον πέρυσι ή πρόπερσι. Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ ότι πέρασαν 7 χρόνια. Μιλάω για εκείνον, κλαίω για εκείνον, υποφέρω για εκείνον και κυρίως κάνω -ακόμα- πολλά για εκείνον. Για να νιώθει περήφανος από όπου είναι για μένα. Για να μην θεωρήσει ποτέ ότι τον ξέχασα. Για να κάνει τον γύρο του κόσμου η ιστορία του και να μάθουν όλοι τι σημαίνει ένας παππούς να λατρεύει την εγγονή του και το αντίστροφο.

Δεν θα υπάρξει φορά που θα τον αναφέρω και δεν θα τρέμει η φωνή μου. Δεν θα υπάρξει μέρα που θα θυμηθούμε με την γιαγιά ιστορίες και δεν θα κλάψουμε. Δεν θα υπάρξει φορά που δεν θα χαμογελάσουν οι άνθρωποι όταν ακούσουν ιστορίες από τον παππού μου.

Τον παππού τον Ανδρέα. Τον άνθρωπο που ομόρφυνε τα χρόνια της ζωής μου όσο τον είχα. Τον άνθρωπο που με πήγαινε σχολείο κάθε πρωί. Τον άνθρωπο που έκανα κοπάνες και με πήγαινε στον εθνικό κήπο να ταΐσουμε πάπιες, αφού πρώτα μου έπαιρνε «κοκοροπιτα» (δηλαδή τυρόπιτα) από τον Θανάση τον φούρναρη της γειτονιάς.. Τον άνθρωπο που πηγαίναμε να πάρουμε λουλούδια έκπληξη για την γιαγιά.

Τον άνθρωπο που 3 μήνες στο νοσοκομείο δεν μου άφησε το χέρι καμία μέρα και που με έβαζε να «φροντίζω» κι όλους τους ανθρώπους στον ίδιο όμορφο αν αργούσαν να έρθουν τα παιδιά ή τα εγγόνια τους. Τον παππού μου. Τον παππού μου που η μυρωδιά και η φωνή του δεν θα διαγραφούν ποτέ από το κεφάλι μου. Τον παππού μου που τραγουδούσαμε όλη μέρα κι όλη νύχτα και πάντα έλεγε «να είμαστε καλοί άνθρωποι». Παππού μου, ξέρεις ότι σ αγαπάω Ε; Ξέρεις ότι μου λείπεις Ε; Ξέρεις ότι μιλάμε στις φωτογραφίες σου Ε; Αν δεν τα ξέρεις, μάθε τα! Σ αγαπάω».

Δείτε την ανάρτηση