Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ μονοπώλησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα το ενδιαφέρον του κοινού και των Μέσων, με την πολύκροτη δίκη τους, από την οποία βγήκε νικητής ο σταρ του Χόλυγουντ.

Η ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία γεγονός που δεν πιστοποιήθηκε από τα στοιχεία και τις καταθέσεις. Το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του 59χρονου, σημειώνοντας ότι η πρώην σύζυγός του τον δυσφήμησε στο άρθρο της Washington Post.

Αποζημίωση 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων

Οι ένορκοι κατέληξαν στο ότι η δήλωση ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Παράλληλα, το δικαστήριο επιδίκασε στον ηθοποιό αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ωστόσο, η δικαστής Πένεϊ Αζκαράτε ενημέρωσε ότι η νομοθεσία της πολιτείας Βιρτζίνια περιορίζει τις αποζημιώσεις «τιμωρητικής φύσεως» στα 350.000 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι ο Τζόνι Ντεπ δικαιούται το ποσό των 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αν και η Άμπερ Χερντ προσπάθησε σε πρόσφατη συνέντευξή της να τονίσει την αθωότητά της, εν τούτοις δεν τα κατάφερε.

Έτσι, αποφάσισε να παρουσιάσει την δική της εκδοχή μέσα από ένα βιβλίο και συγκεκριμένα μέσα από την αυτοβιογραφία της.

Όπως αναφέρει πηγή στο ΟΚ!, η Χερντ γράφει βιβλίο με τη ζωή της καθώς θεωρεί τελειωμένη την καριέρα της στο Χόλυγουντ.

«Η Άμπερ θεωρεί τελειωμένη την καριέρα της στο Χόλιγουντ. Έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και είναι πολύ ενθουσιασμένη γι’ αυτό. Σε αυτό το σημείο δεν έχει τίποτα να χάσει και θέλει να τα πει όλα», σημείωσε χαρακτηριστικά η πηγή.