Ο Γιάννης Κουκουράκης περνά το καλοκαίρι του ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα αφού πρωταγωνιστεί στον «Γυάλινο κόσμο» του Γιώργου Νανούρη.

Μετά το φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο ηθοποιός ξεκίνησε την περιοδεία του, ενώ ο επόμενος σταθμός τους είναι το θέατρο Κάστρου στην Καβάλα την Τετάρτη 27 Ιουλίου.

H παράσταση θα παρουσιαστεί στη συνέχεια στην Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή και την Ξάνθη ενώ θα κλείσουν τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο τηλεοπτικός Κωνσταντής έχει αφήσει πίσω το πρόγραμμα της προπόνησής του.

Το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Κουκουράκης μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την το γυμναστήριο. Πρόκειται για μια mirror selfie όπου ποζάρει ιδρυμένος μετά την γυμναστική του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δείχνει συχνά στους θαυμαστές του πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του αλλά και πόσο πολύ απολαμβάνει την δουλειά του.

Μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα το καλοκαίρι έχει αποφασίσει να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση και να προλάβει λίγο να χαλαρώσει ανάμεσα στην καλοκαιρινή περιοδεία.

Φυσικά για έναν τόσο γυμνασμένο άνδρα η ξεκούραση πάντα μαζί με γυμναστική έτσι ώστε να μπορέσει να διατηρηθεί το άψογο σώμα του.

Δείτε την φωτογραφία μετά την προπόνηση που ανέβασε ο Γιάννης Κουκουράκης.

ΠΗΓΗ: in.gr