Ο πρώτος σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ παραχώρησε δηλώσεις στην Daily Mail και μίλησε για τον θυελλώδη έρωτά τους τη δεκαετία του ’90 αλλά και το γάμο της εκρηκτικής Λατίνας σταρ με τον Μπεν Άφλεκ. Ο 48χρονος σήμερα Ojani Noa πιστεύει ότι αυτός ο γάμος δεν θα κρατήσει γιατί ήδη έχουν προηγηθεί αρκετοί άλλοι.

«Ο Μπεν Άφλεκ είναι ο σύζυγος νούμερο τέσσερα. Ήμουν ο νούμερο ένα σύζυγος και μου είπε ότι ήμουν η αγάπη της ζωής της».

Οι δηλώσεις

«Αν και μου είχε πει ότι είμαι ο άνδρας με τον οποίο ήθελε το «για πάντα», αυτό ήταν τρεις σύζυγοι και πέντε αρραβώνες πριν… Εύχομαι σε αυτήν και στον Μπεν τα καλύτερα, αλλά δεν είμαι πεπεισμένος ότι θα διαρκέσει. Η Τζεν λατρεύει να είναι ερωτευμένη, αλλά έχει αρραβωνιαστεί έξι φορές.

Ο Μπεν Άφλεκ είναι ο σύζυγος νούμερο τέσσερα. Ήμουν ο νούμερο ένα σύζυγος και μου είπε ότι ήμουν η αγάπη της ζωής της. Όταν ξαπλώσαμε στο κρεβάτι τη νύχτα του γάμου μας, είπε ότι θα είμαστε μαζί για πάντα…»

Ο γάμος τους που μετατράπηκε σε φιλία

«Είχαμε σχέση για δύο χρόνια, αλλά ήμασταν φίλοι για σχεδόν μια δεκαετία. Ήταν η πιο όμορφη γυναίκα που είχα δει ποτέ. Στην αρχή δεν είχα ιδέα ποια ήταν.

Ερωτευτήκαμε όταν ήταν ήδη διάσημη. Αλλά κατά τη διάρκεια του γάμου μας έγινε μεγάλη σταρ. Για χρόνια ήταν πολύ οδυνηρό να μιλήσουμε.

Ήθελα να μείνω αφανής και να ζήσω τη ζωή μου. Αλλά όταν είδα ότι παντρεύτηκε τον Μπεν, ο οποίος είναι καλός τύπος, τα συναισθήματα επέστρεψαν. Έχουν γραφτεί τόσα πολλά για την Τζεν και εμένα, ειδικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, τα περισσότερα από αυτά λάθος. Θέλω ο κόσμος να μάθει την πραγματική ιστορία» ολοκλήρωσε ο Ojani Noa.