Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι αχώριστοι αυτό το καλοκαίρι, με την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό να βρίσκονται μαζί στο πλαίσιο της περιοδείας του με την παράσταση Αντιγόνη, η οποία παίζεται σε διάφορα θέατρα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μετά την Κρήτη μαζί και στη Επίδαυρο

Μετά την Κρήτη, όπου τους είδαμε να περπατούν μαζί χέρι χέρι σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο, τώρα η παράσταση θα ανέβει στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5 και 6 Αυγούστου και η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται δίπλα στον σύντροφό της, όπως αποδείχθηκε από μια φωτογραφία που ανέβασε από τις πρόβες της παράστασης.

Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή διά χειρός Τσέζαρις Γκραουζίνις θεωρείται το πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού. Η πολυαναμενόμενη παράσταση του καταξιωμένου Λιθουανού σκηνοθέτη θα παιχτεί στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 5 και τις 6 Αυγούστου.

Πρόκειται για μια σύγχρονη και επίκαιρη μεταφορά της σοφόκλειας αντιπολεμικής τραγωδίας με ένα ανατρεπτικό πρωταγωνιστικό καστ. Αντιγόνη η Ελλη Τρίγγου, Κρέων ο Βασίλης Μπισμπίκης, Ισμήνη η Δανάη Μιχαλάκη και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης κορυφαίος του Χορού.