Υλικά
4 φέτες φρέσκο ανανά
1 φλιτζάνι φράουλες, καθαρισμένες
1 φλιτζάνι κεράσια
1 ροδάκινο
2 βερίκοκα
1 κούπα ράσμπερι
6 φλιτζάνια φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκάλι
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Φλούδες αγγουριού
Φύλλα φρέσκου βασιλικού

Εκτέλεση
1. Αφαιρείτε τα κουκούτσια από τα κεράσια με το ειδικό εργαλείο, καθαρίζετε τον ανανά, τον κόβετε σε φέτες και τα βάζετε σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ.
2. Στη συνέχεια ρίχνετε επίσης μέσα τις φράουλες, το ροδάκινο καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια, τα βερίκοκα από τα οποία έχετε αφαιρέσει τα κουκούτσια, τα ράσμπερι, τη ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού και τα πολτοποιείτε με το ραβδομπλέντερ μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές, βελούδινο μείγμα.
3. Ανάλογα με το πόσο πηχτή ή αραιή θέλετε να απολαύσετε την κρύα σούπα σας, μπορείτε να προσθέσετε λίγο ακόμα χυμό πορτοκάλι.
4. Μόλις είναι έτοιμη τη βάζετε για λίγο στο ψυγείο και την απολαμβάνετε δροσερή γαρνίροντας με φλούδες αγγουριού και φρέσκο βασιλικό.

Ακολουθήστε το στο Google News
Δείτε επίσης: