Αν θέλετε να δείτε τα πόδια στην καλύτερη εκδοχή τους, τότε δοκιμάστε να γυμναστείτε λίγο παραπάνω (αρκούν οκτώ λεπτά την ημέρα), να πίνετε περισσότερο νερό και γιατί όχι να περπατά και λίγο παραπάνω και τότε είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε.

Αφιερώστε μόλις οκτώ λεπτά και τονώστε τα πόδια σας

Η περιοχή όπου το σώμα τείνει να αποθηκεύει το περισσότερο λίπος, ειδικά στην περίπτωση των γυναικών είναι τα πόδια, συγκεκριμένα γύρω από τους γοφούς, τους μηρούς και τους γλουτούς. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να υιοθετήσετε μερικές απλές συνήθειες, όπως αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω για να να συρρικνώσετε το λίπος στα πόδια.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να τονώσετε την περιοχή των ποδιών από την άνεση του σπιτιού σας χωρίς έξτρα εξοπλισμό.

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε

Η πεζοπορία αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους για να σμιλεύσετε τα πόδια σας, ενδυναμώνοντας τους μυς σας χωρίς να ασκείτε έξτρα πίεση στις αρθρώσεις σας ή να σηκώνετε βάρη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν έχετε μαζί σας και ένα σακίδιο πλάτης.

Εάν δεσμευτείτε να κάνετε πεζοπορία κάθε Σαββατοκύριακο, θα αρχίσετε να παρατηρείτε βελτίωση στην όψη των ποδιών σας και στο καρδιοαναπνευστικό σας σύστημα. Θα αναπνέετε καλύτερα, πράγμα που σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.