Το βούρτσισμα των δοντιών αποτελεί το θεμέλιο της στοματικής φροντίδας. Και επειδή το στόμα αποτελεί τον καθρέφτη της υγείας, γιατί να μην αναβαθμίσετε την στοματική σας υγιεινή με την χρήση μιας εξελιγμένης ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας;

Ενώ μπορεί να είναι περίπλοκο, αν ψάχνετε τον καλύτερο και ευκολότερο τρόπο να φροντίσετε τα δόντια σας, αξίζει να… διερευνήσετε τις επιλογές σας για να βρείτε την ιδανική για εσάς ηλεκτρική οδοντόβουρτσα μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR, σε τιμή που σας συμφέρει, στην πόρτα σας στην ώρα της, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, χάρη στην έγκαιρη παράδοση που προσφέρει η πλατφόρμα.

Κι αν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας ολοκληρωμένο πακέτο στοματικής υγιεινής, επιλέγοντας οδοντόκρεμα, οδοντικό νήμα ή οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ ταιριάζει στις ανάγκες σας, τώρα μπορείτε να τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ.

Γιατί αξίζει να δοκιμάσετε την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα

Τα οφέλη από την αναβάθμιση στην ηλεκτρική οδοντόβουρτσα είναι πολλά, όπως και οι τύποι της για να ταιριάζουν ακριβώς στις δικές σας ανάγκες.

Αφαιρεί καλύτερα την πλάκα

Ξεκινώντας από τα βασικά, οι τρίχες της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας δονούνται ή περιστρέφονται για να σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε την συσσωρευμένη πλάκα γύρω από τα δόντια και τα ούλα σας.

Η δόνηση επιτρέπει περισσότερες μικρό-κινήσεις κάθε φορά που την μετακινείτε πάνω από τα δόντια σας.

Γνωστή για τον κλινικά αποδεδειγμένο ανώτερο καθαρισμό, σε σχέση με μία χειροκίνητη, είναι η επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Vitality Pro.

Διαθέτει τρία διαφορετικά προγράμματα βουρτσίσματος ενώ μπορείτε να επωφεληθείτε από το gift edition, που περιλαμβάνει δύο ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες σε μαύρο και λιλά.

Αγοράστε την εδώ 

Εύκολο βούρτσισμα που σας ταιριάζει

Ενώ πρέπει να μετακινείτε την χειροκίνητη οδοντόβουρτσα εμπρός και πίσω κατά μήκος των δοντιών σας, οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες παρέχουν τη δράση καθαρισμού για εσάς.

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται μόνο να την οδηγείτε κατά μήκος της επιφάνειας των δοντιών σας. Με την εξειδικευμένη τεχνολογία της φτάνει σε κάθε δόντι ξεχωριστά ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει κατά μήκος της γραμμής των ούλων.

Τώρα με την Oral-B Pro 3 3500 απολαμβάνετε την πιο εξατομικευμένη εμπειρία βουρτσίσματος,

Χάρη στο 360 SmartRing με φώτα LED (σε 12 χρώματα), που λειτουργεί με ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη και αισθητήρα πίεσης, σας παρέχει όσα χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με το χρόνο βουρτσίσματος και την πίεση που δέχονται τα ούλα και τα δόντια σας. 

Αγοράστε την εδώ 

Η Oral-B iO Series 6 συνδυάζει ισχυρές, αλλά απαλές μικροδονήσεις για επαγγελματική αίσθηση καθαριότητας μετά από κάθε βούρτσισμα. 

Ο έξυπνος αισθητήρας πίεσης σας βοηθά να μην βουρτσίζετε πολύ δυνατά ενώ η διαδραστική της οθόνη σας καθοδηγεί στον καλύτερο καθαρισμό κάθε περιοχής στο στόμα.

Επωφεληθείτε από το μοναδικό πακέτο, που δεν περιλαμβάνει μια αλλά δύο οδοντόβουρτσες Oral-B iO Series 6, σε ροζ και σε λευκό χρώμα.

Αγοράστε την εδώ