Σε ποιον δεν αρέσει να εξερευνά νέα μέρη; Τα ταξίδια ή και οι σύντομες αποδράσεις είναι πάντα συναρπαστικές ενώ o χειμώνας είναι η ιδανική περίοδος για να έρθουμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας. Αν όμως, δυσκολεύεστε να οργανώσετε τις βαλίτσες σας, δεν είστε μόνοι.

Τα χειμερινά ρούχα είναι και πιο ογκώδη, τείνουν να καταλαμβάνουν δηλαδή περισσότερο χώρο, πράγμα που μόνο δυσκολεύει τα πράγματα.

Check list για χειμερινές αποδράσεις

Για να σας βοηθήσουμε, ετοιμάσαμε μια σύντομη check-list με τα απαραίτητα που θα χρειαστείτε σε είδη ταξιδιού, από βαλίτσες μέχρι και χρήσιμα gadget, τα οποία θα βρείτε στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR, σε ασυναγώνιστες τιμές και θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Ναι, καλά καταλάβατε. Θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Βαλίτσα ή σακ βουαγιάζ;

Ανάλογα με την διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να χρειαστείτε μεγάλη ή μεσαία βαλίτσα ενώ εάν κάνετε μια απόδραση λίγων ημερών στο εξωτερικό, η βαλίτσα καμπίνας είναι ιδανική για το αεροπλάνο. Για ολιγοήμερες εξορμήσεις εσωτερικού, τα μικρά ή μεγαλύτερα σακ βουαγιάζ, που χωράνε τα απαραίτητα, θα σας λύσουν τα χέρια.

Αγαπημένη επιλογή είναι το σετ βαλίτσες Enduro, που περιλαμβάνει μεγάλη βαλίτσα, βαλίτσα καμπίνας και μία πρακτική τσάντα ταξιδίου για τις πιο σύντομες αποδράσεις σας!

Διαθέτουν 4 διπλές περιστρεφόμενες ρόδες για άνετη μεταφορά, ανθεκτικό περίβλημα και μοντέρνο σχεδιασμό.

Αγοράστε το εδώ

Ξεκινήστε βάζοντας στην βαλίτσα σας τα απαραίτητα ρούχα, όπως φούτερ, πουλόβερ, μακρυμάνικες μπλούζες και παντελόνια ή κολάν, που θα σας κρατήσουν ζεστούς. Μην ξεχάσετε τοπ και μπλουζάκια που μπορείτε να φορέσετε από μέσα και φυσικά το μπουφάν σας για έξτρα προστασία από το κρύο, όπως και αδιάβροχα αθλητικά ή μπότες.

Νεσεσέρ και τσάντα gadget

Από το νεσεσέρ σας δεν πρέπει να λείπουν τα είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, όπως οδοντόβουρτσα, ξυραφάκια, μικρό κουτί πρώτων βοηθειών και φυσικά η αγαπημένη σας ενυδατική, μιας και το κρύο μπορεί να αφυδατώσει γρήγορα την επιδερμίδα μας.

Για να χωρέσετε και τα καλλυντικά σας προτιμήστε αναδιπλούμενο νεσεσέρ, για να έχετε τα πάντα στην εντέλεια. Σας προτείνουμε το νεσεσέρ της Regroup, που διαθέτει πολλές θήκες με φερμουάρ και δίχτυ για άψογη οργάνωση.

Είναι αδιάβροχο, χωράει παντού και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πολυεστέρα.

Αγοράστε το εδώ

Κι όσο για τις ηλεκτρονικές σας συσκευές και τα υπόλοιπα gadget, όπως φορτιστές και ακουστικά, δεν είναι ανάγκη να τα ρίξετε χύμα στην βαλίτσα.

Με την Dunlop Travel τσάντα ταξιδιού μεταφοράς gadget μεταφέρετε τα πάντα, οργανωμένα και σε απόλυτη τάξη.

Διαθέτει θέσεις για το κινητό, τα usb sticks, τα καλώδια, τους φορτιστές, αλλά και το τάμπλετ σας.

Αγοράστε το εδώ

Για να απολαύσετε το ταξίδι σας στο έπακρο και να ξεκουραστείτε και λίγο, ειδικά αν ταξιδεύετε για αρκετές ώρες, το Σετ Ταξιδίου 3 Τεμαχίων με Μαξιλάρι Αυχένα Μάσκα Ύπνου & Ωτοασπίδες είναι η ιδανική επιλογή.

Περιλαμβάνει ένα ανθεκτικό μαξιλάρι ύπνου, ιδανικό για την στήριξη του κεφαλιού και ιδιαίτερα του αυχένα για να σας παρέχει έναν άνετο ύπνο, το οποίο συνοδεύεται από μια μάσκα ύπνου και ένα ζευγάρι ωτοασπίδες, που “σβήνουν” κάθε θορυβώδη ενόχληση.

Αγοράστε το εδώ

Και για να εντοπίζετε παντού τις αποσκευές σας, επιλέξτε μία ετικέτα αποσκευών, σε όποιο σχέδιο σας αρέσει.

Γράψτε τα στοιχεία σας και βρείτε εύκολα την βαλίτσα σας ανάμεσα σε άλλες χωρίς περιττές καθυστερήσεις.

Αγοράστε το εδώ