Αργήσατε να αποκοιμηθείτε, το παρακάνατε με το αλμυρό φαγητό, κοιτάζετε πολλές ώρες συνεχόμενα οθόνες, αφαιρέσατε το μακιγιάζ κάτω από τα μάτια πολύ γρήγορα ή πιο σκληρά… Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να ξυπνήσετε με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας. Ανεξάρτητα από την αιτία, τα eye patches έχουν μπει δυναμικά στο beauty industry, αφού κάθε φορά αποδεικνύονται σωτήρια.

Τι ακριβώς είναι τα eye patches;

Πρόκειται για επιθέματα που τοποθετούνται στην περιοχή κάτω από τα μάτια, για να προσφέρουν μια πιο φρέσκια και ξεκούραστη όψη. Πολλές φορές η αϋπνία, οι αλλεργίες, η αφυδάτωση και άλλοι γενετικοί παράγοντες μπορεί να προκαλέσουν μαύρους κύκλους ή/και σακούλες σε αυτήν την εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή.

Τα eye patches μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε την εμφάνισή τους, κάνοντας την επιδερμίδα σας πιο λαμπερή και ξεκούραστη. Πρόκειται για προϊόντα που είναι διασκεδαστικά στη χρήση, εφαρμόζονται ως μάσκες αναζωογόνησης και προσφέρουν δράση ενυδάτωσης, λείανσης αλλά και αντιγήρανσης.

Πώς λειτουργούν;

Πρόκειται για τις πιο fun μάσκες, αφού έχουν το σχήμα μισοφέγγαρου για να εφαρμόζει άψογα κάτω από τα μάτια σας. Είναι εμπλουτισμένες με ισχυρούς ορούς και ενεργά συστατικά που συμβάλλουν στην στοχευμένη περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής κάτω από τα μάτια.

Εφαρμόζονται με την ίδια λογική που εφαρμόζουμε τις μάσκες προσώπου, καθώς το δέρμα σας ενυδατώνεται σε βάθος και προσλαμβάνει τα ευεργετικά τους συστατικά ενώ το patch «κλειδώνει τα πάντα στην θέση τους», χωρίς να αφήσει κάποιο από αυτά να διαφύγει.

Τι μας προσφέρουν;

Εκτός από την υπέροχη αίσθηση πλούσιας ενυδάτωσης που προσφέρουν, βοηθούν και στην καλύτερη εφαρμογή του concealer ώστε να μην κάνει «γραμμές» κάτω από τα μάτια. Ανάλογα με το προϊόν που θα επιλέξετε, υπάρχουν πολλές διαφορετικές ενέργειες που μπορούν να προσφέρουν, όπως:

  • Μείωση των μαύρων κύκλων.
  • Πιο «ανοιχτό» βλέμμα.
  • Αντιρυτιδική δράση.
  • Αποτελεσματική ενυδάτωση.
  • Ενισχυμένη λάμψη.
  • Μείωση της σακούλας.
  • Βελτίωση της όψη των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.
  • Αναζωογόνηση και περιποίηση.

Πόσο χρόνο χρειάζονται για να δράσουν;

Ανάλογα με το προϊόν που χρησιμοποιείτε, ορισμένες μάσκες ματιών είναι σχεδιασμένες να φοριούνται για 10-20 λεπτά, ενώ άλλες μπορούν να μείνουν και όλη την διάρκεια της νύχτας. Πριν την εφαρμογή τους, μην ξεχνάτε να έχετε καθαρίσει την επιδερμίδα σας από έλαια και ρύπους για να απορροφηθούν όλα τα ευεργετικά τους συστατικά.

Καθώς η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι τόσο ευαίσθητη, συνιστάται πάντα να διαβάζετε τις οδηγίες τους και να μην το αφήνετε στη θέση του για περισσότερο από το συνιστώμενο.

Απαλλάσσουν και από το πρήξιμο;

Εκτός από τους μαύρους κύκλους, εξίσου συχνό είναι και το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών, πάνω ή και κάτω από τα μάτια. Τα eye patches όμως, μπορούν να σας βοηθήσουν και σε αυτήν την περίπτωση μιας και αναζωογονούν την περιοχή, μειώνοντας αισθητά το πρήξιμο μετά την εφαρμογή τους.

Κάθε πότε τις χρησιμοποιούμε;

Δεν υπάρχει όριο για το πόσα eye patches μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά. Για την ενισχυμένη ενυδάτωση και περιποίηση της περιοχής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι πριν χρησιμοποιήσετε την κρέμα ματιών σας το πρωί και ένα ζευγάρι το βράδυ, αφού ολοκληρώσετε τον καθαρισμό σας.

Τα eye patches είναι εμποτισμένα με ορό και ειδικές συνθέσεις κι έτσι θα χαρίζουν στην εμφάνισή σας καθημερινά μια πιο λαμπερή όψη, που θα γίνεται καλύτερη με την πάροδο του χρόνου.

Θα βρείτε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, στην ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε eye patches ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας για να μην καθυστερήσει λεπτό η ανανεωμένη skincare ρουτίνα σας.

Για καλύτερα αποτελέσματα, επιλέξτε διαφορετικές συνθέσεις και θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία της πλατφόρμας SHOPFLIX ME TH MIA.

Επωφεληθείτε από τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού με το SHOPFLIX.GR μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι θέλετε με έως 60 άτοκες δόσεις.