Γεννήθηκε στις 6 Απριλίου του 1969 στο New Jersey. Είναι ηθοποιός, σεναριογράφος, κινηματογραφικός και τηλεοπτικός παραγωγός, περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στην ταινία «Clueless» και ως ο γοητευτικός αλλά εκκεντρικός υπερ-ήρωας Ant-Man, στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

Οταν του ζητήθηκε να μοιραστεί την πιο σημαντική συμβουλή του, ο 54χρονος είπε ότι ο κόσμος συχνά περιμένει το «μυστικό» του να σχετίζεται με μια δίαιτα ή ένα έντονο πρόγραμμα γυμναστικής.

Στην πραγματικότητα, οι «οκτώ ώρες ύπνου» βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του. «Στη συνέχεια, η δίαιτα. Μετά τα βάρη. Και οι απαραίτητες καρδιολογικές εξετάσεις» συμπληρώνει.

FOREVER YOUNG, FIT & HEALTHY

«Σηκώνω βάρη, τουλάχιστον, τρεις φορές την εβδομάδα» υπογραμμίζει. Τόσα χρόνια προπόνησης ως υπερ-ήρωας, έμαθε πώς αντιδρά το σώμα του στην άσκηση. Ξέρει ποιες ασκήσεις τον κάνουν ευτυχισμένο και του δίνουν δύναμη και ψυχική ισορροπία.

Τρώει καθημερινά αβγά, σολομό στα περισσότερα γεύματα και του αρέσουν τα πρωτεϊνικά ροφήματα, με ένα απλό μείγμα από σκόνη πρωτεΐνης και νερό.

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ

«Ακούγεται σαν κόλαση. Στην πραγματικότητα δεν είναι. Βρίσκω τη ρουτίνα ανακουφιστική» τονίζει. «Η ρουτίνα είναι μια ανθρώπινη ανάγκη».

ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ

«Πιστεύω ότι πρέπει να συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους όπως θα ήθελες να σου φέρονται. Είσαι εδώ για λίγο, ούτως ή άλλως, γι’ αυτό προσπάθησε να κάνεις κάτι που κάνει τη ζωή λίγο πιο εύκολη για κάποιον άλλον. Είναι σημαντικό να συνεισφέρεις στον κόσμο όσο είσαι εδώ και όχι μόνο να παίρνεις ό,τι μπορείς από αυτόν».

Αυτά ήταν τα λόγια του πατέρα του, τα οποία τον έκαναν ένα από τα καλύτερα παιδιά του Hollywood.