Εδώ και 55 χρόνια, τα σχέδια για τις διακοπές μας ξεκινούν από το ίδιο σημείο: τις σελίδες του περιοδικού «Διακοπές». Ο θρυλικός οδηγός που κάθε καλοκαίρι μας αποκαλύπτει τα πιο πολύτιμα ταξιδιωτικά μυστικά, διατηρεί και φέτος τα σκήπτρα της πλέον έμπιστης και ενημερωμένης έκδοσης, με έναν συλλεκτικό τόμο αφιερωμένο στο μέλλον του τουρισμού: την ευεξία. Πριν κυκλοφορήσει στα περίπτερα, στις 11 Ιουνίου μαζί με ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής, ξεφυλλίζουμε τις 360 χορταστικές σελίδες του και μεταφερόμαστε νοητά σε 136 προορισμούς απαράμιλλης ομορφιάς από άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας.

Μην χάσετε τη συλλεκτική έκδοση του περιοδικού «Διακοπές» που κυκλοφορεί στις 11 Ιουνίου μαζί με ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής.

Αναζωογόνηση τώρα!

Από την πρώτη της είσοδο στο τοπίο του διεθνούς τουρισμού, όταν οι Ευρωπαίοι ανακάλυψαν για πρώτη φορά τα επιβλητικά τοπία, τη ζεστή φιλοξενία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της, η Ελλάδα ταυτίστηκε με την ηρεμία και την ευεξία. Δεκαετίες αργότερα, οι ασύγκριτες ομορφιές της χώρας μας συνεχίζουν να προσελκύουν τους κυνηγούς της απόλυτης χαλάρωσης – κι εμείς τις έχουμε στα πόδια μας.

Στην ανανεωμένη έκδοση του περιοδικού «Διακοπές» θα ανακαλύψουμε εκ νέου τη σοφία, τις παραδόσεις και τις ατέλειωτες εμπειρίες που έχουν να προσφέρουν 136 νησιωτικοί και ηπειρωτικοί προορισμοί, μέσα από επίκαιρες προτάσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματίες και τοπικές προσωπικότητες που αναδεικνύουν τη βαθιά αναζωογονητική δύναμη της Ελλάδας. Στις δυο πλούσιες ενότητες της έκδοσης θα γνωρίσουμε τις διαφορετικές ερμηνείες της έννοιας «ευεξία», θα ανακαλύψουμε εκείνες που μας ταιριάζουν και θα βρούμε τον απόλυτο οδηγό ανά περιοχή με όλες τις πληροφορίες και τα μυστικά για την ιδανική χαλάρωση και διασκέδαση.

Τι θα διαβάσουμε

Στο πρώτο μέρος, yoga retreats, ιστορικά ιαματικά λουτρά και πολυτελή spa, οι κορυφαίες όψεις της ελληνικής κουζίνας, πνευματική ανανέωση, τουρισμός που σέβεται το περιβάλλον, περιπέτειες στην ελληνική φύση και γνήσιες ελληνικές εμπειρίες περιγράφονται μέσα από συνεντεύξεις και άρθρα και μας υπενθυμίζουν τους λόγους που έφεραν την Ελλάδα στις κορυφαίες θέσεις του διεθνούς τουρισμού. Στο δεύτερο μέρος 14 τοπικές προσωπικότητες, 500 συναρπαστικές φωτογραφίες και πάνω από 1000 συμβουλές από ντόπιους και ειδικούς μας συστήνουν ισότιμα μικρούς και μεγάλους, γνωστούς και «μυστικούς» προορισμούς – πάντα με την αντικειμενικότητα του περιοδικού «Διακοπές».

Όπου κι αν σκέφτεστε να πάτε, λοιπόν, μην παραλείψετε να ξεφυλλίσετε τη συλλεκτική έκδοση για την ευεξία του περιοδικού «Διακοπές», για επιπλέον έμπνευση και ιδέες. Ακόμη, όμως, κι αν κρατάτε ήδη στα χέρια σας τα εισιτήρια, στον απόλυτο οδηγό για το ελληνικό καλοκαίρι θα εντοπίσετε κρυφά διαμαντάκια για τον προορισμό σας, όπου και όποιος και αν είναι.