Η καλή εντερική υγεία είναι απαραίτητη για μια εύρυθμη και απρόσκοπτη καθημερινότητα.

Συχνά και πολύ ενοχλητικά προβλήματα που διαταράσσουν την καθημερινή ισορροπία είναι η δυσκοιλιότητα και το ευερέθιστο έντερο.

Σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων παίζουν τα προβιοτικά συμπληρώματα που αποικίζουν το πεπτικό με φιλικά βακτήρια και επαναφέρουν τη λειτουργική ισορροπία στο εντερικό οικοσύστημα.

Η θετική συμβολή των Προβιοτικών Συμπληρωμάτων της Flora

Σύμφωνα με τις επιστημονικές έρευνες και την πολυετή εμπειρία, οι προβιοτικές  καλλιέργειες που περιέχονται στα συγκεκριμένα συμπληρώματα δείχνουν ότι:

  • Μειώνουν τη δυσκοιλιότητα και τη διάρροια.
  • Υποστηρίζουν την εντερική υγεία συνολικά.
  • Αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου.
  • Προάγουν την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού.
  • Βελτιώνουν τη διαθρεπτική απορρόφηση βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων.
  • Συμβάλλουν στη σύνθεση των βιταμινών Β.
  • Παράγουν ουσίες που συμβάλλουν στην ενίσχυση του πεπτικού, τη μείωση τροφικών αλλεργιών και δυσανεξιών, τον έλεγχο της χοληστερόλης και του σακχάρου, την καλή ποιότητα της επιδερμίδας, τη διατήρηση της υγείας των οστών.

Τα σημεία υπεροχής των Προβιοτικών της Flora είναι πολλά και σημαντικά

  • Οι προβιοτικές καλλιέργειες επιλέγονται με τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας:
    • την ανθεκτικότητα επιβίωσης (κυρίως στο όξινο περιβάλλον του στομάχου),
    • τη δυνατότητα επιβίωσης κι αποικισμού στους βλεννογόνους, να είναι μη ζωικής προέλευσης αλλά ενδημικές στον ανθρώπινο οργανισμό, να διαθέτουν κλινικές έρευνες και μελέτες, να αντανακλούν την ποικιλομορφία της υγιούς εντερικής χλωρίδας στις διαφορετικές ηλικίες.
  • Η παρασκευή τους γίνεται με λυοφιλοποίηση, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή συγκέντρωση.
  • Η ειδική συσκευασία και η διατήρηση στο ψυγείο διασφαλίζει την μακροχρόνια επιβίωσή τους.
  • Η Flora εγγυάται και αναγράφει στις ετικέτες των προϊόντων, τον αριθμό των ζώντων βακτηρίων κατά το χρόνο παρασκευής και κατά το χρόνο της λήξης.

Επιλέγοντας το πιο αποτελεσματικό και κατάλληλο για εμάς Προβιοτικό

Τα Προβιοτικά της Flora είναι δοκιμασμένα στο χρόνο και οι προβιοτικές καλλιέργειές τους έχουν επιλεγεί για την ισχυρή και αποτελεσματική τους δράση.

Επιλέγουμε το πιο κατάλληλο για εμάς:

Super Adult Microbiota: Εντερική υγεία, υποστήριξη της φυσιολογικής κινητικότητας του εντέρου, ενίσχυση ανοσοποιητικού, απαραίτητο μετά από αντιβίωση – βασική, καθημερινή υποστήριξη για τους ενήλικες έως 54 ετών.

Super 8 Plus Microbiota: Υποστήριξη του λεπτού εντέρου, μείωση των τροφικών αλλεργιών και δυσανεξιών, ενίσχυση του ουροποιητικού συστήματος, ενάντια στους μύκητες και τις γυναικολογικές λοιμώξεις.

Senior’s Probiotic: Για ομαλή κινητικότητα του παχέος εντέρου, βελτίωση της πέψης, συμβολή στη μείωση της χοληστερίνης και του σακχάρου, ενάντια στις βακτηριακές λοιμώξεις κι ενίσχυση ανοσοποιητικού για τους ενήλικες 55+.

Super Hi Potency Microbiota: Ισχυρή δράση και μέγιστη υποστήριξη, αντιμετώπιση της χρόνιας δυσκοιλιότητας και της διάρροιας, ανακούφιση και προστασία από φλεγμονές του εντέρου και ευερέθιστο έντερο, ενδυνάμωση ανοσοποιητικού.

Super 5 Probiotic: Βελτίωση στοματικής υγείας, δυσάρεστη αναπνοή, άφθες, στοματίτιδα, ουλίτιδα, τερηδόνα, φλεγμονές του ανώτερου πεπτικού.

Toddler’s Probiotic: Αποκατάσταση φυσιολογικής χλωρίδας σε βρέφη και μωρά 1-3 ετών.

Kids Probiotic: Αποκατάσταση φυσιολογικής χλωρίδας σε παιδιά 4-15 ετών.

Αξιοποιούμε στο μέγιστο τα οφέλη από τη λήψη Προβιοτικού συμπληρώματος

Για καλύτερα αποτελέσματα των προβιοτικών που λαμβάνουμε, πρέπει να τρώμε πλούσιες σε ίνες, ολικές τροφές και να ελαχιστοποιούμε την κατανάλωση επεξεργασμένων και γλυκών τροφίμων.

Έτσι, υποστηρίζουμε τον αποικισμό και τη μακρά επιβίωση των φιλικών βακτηρίων στο σώμα ώστε να έχουμε ένα υγιές μικροβίωμα και τελικά να είμαστε πιο υγιείς.

Προϊόντα γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ. Παρασκευάζονται στον Καναδά από τη Flora Ltd. και διανέμονται αποκλειστικά από τη MedMelon.