Η Estée Lauder παρουσιάζει το νέο Brow Perfect 3D All-in-1 Styler. Πλέον, το απόλυτο brow look επιτυγχάνεται γρήγορα και απλά, είτε προτιμάτε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, είτε πιο έντονα καλοσχηματισμένα φρύδια με περίγραμμα.

Σε τρία απλά βήματα, καθορίστε, γεμίστε και σταθεροποιήστε τα φρύδια σας για να δημιουργήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Γρήγορο και εύκολο στην εφαρμογή, το Brow Perfect 3D All-in-1 Styler αφήνει τα φρύδια σας να δείχνουν πιο γεμάτα και λιγότερο αραιά, καλοσχηματισμένα, καθορισμένα και υγιή.

Διαθέσιμο σε 10 αποχρώσεις, με σκοπό να καλύπτει όλες τις ανάγκες, τόσο σε ξανθές και σε μελαχρινές, όσο και σε γκρίζες και πυρόξανθες αποχρώσεις. Αυτό το 3-σε-1 προϊόν, απευθύνεται σε όλους τους τύπους φρυδιών, σε εκείνα που χρειάζονται γέμισμα, σε εκείνα που είναι ανομοιόμορφα, ατίθασα και λεπτά.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΥ 3-σε-1

• Μολύβι ακρίβειας που επιτρέπει την εφαρμογή με απόλυτη ακρίβεια, ενώ βοηθά ως οδηγός στο σωστό περίγραμμα των φρυδιών. Η αδιάβροχη σύνθεση δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα που να θυμίζει αληθινές τρίχες φρυδιών, χωρίς να δημιουργεί γραμμές και χωρίς να τραβάει.

• Η σύνθεση της διάχυτης πούδρας είναι ανάλαφρη, δε δημιουργεί ακαταστασία και χτίζεται εύκολα. Η εύκαμπτη άκρη δημιουργεί ένα απαλό, διάχυτο αποτέλεσμα στα φρύδια και γεμίζει με πληρότητα.

• Διάφανο τζελ σταθεροποίησης, εμπλουτισμένο με 100% φυσικής προέλευσης ενυδατικό Εκχύλισμα από Σπόρους Κάστανου, διαμορφώνει και σταθεροποιεί τα φρύδια για το απόλυτα ολοκληρωμένο brow look.

Όταν ακολουθείτε και τα τρία βήματα του Brow Perfect 3D All-in-1 Styler, τα φρύδια σας θα δείχνουν πιο γεμάτα, λιγότερο αραιά και υπέροχα τονισμένα. Και, φυσικά, δεν θα έχετε να ανησυχείτε για ρετούς κατά τη διάρκεια της ημέρας γιατί είναι αδιάβροχο, δεν μεταφέρεται, μένει σταθερό για 24 ώρες, δεν ξεθωριάζει και δεν ξεφλουδίζει.