Θες γρήγορο και οικονομικό Internet αυτό το καλοκαίρι; Θες να απολαμβάνεις απεριόριστο Internet σε απίθανες ταχύτητες; Η Inalan έχει τις καλύτερες καλοκαιρινές προσφορές για εσένα!

Η Inalan κάνει το καλοκαίρι σου πιο διασκεδαστικό και πιο παραγωγικό από ποτέ! Με ασυναγώνιστες ταχύτητες, μπορείς να σερφάρεις χωρίς καθυστερήσεις, να παίζεις online παιχνίδια με τους φίλους σου, να ποστάρεις και να εργάζεσαι αποδοτικά από απόσταση κάνοντας τις διακοπές σου αξέχαστες.

Aπό 1 Ιουνίου έως 31 Αυγούστου, η Inalan προσφέρει δύο μοναδικά πακέτα. Το πρώτο πακέτο προσφέρει 200 Mbps για upload και download, καθώς και τηλεφωνία, σε προνομιακή τιμή από 33€ στα 23,10€, με έκπτωση 30%. Το δεύτερο πακέτο προσφέρει 1 Gbps για upload και download, σε ασύγκριτη τιμή από 48€ στα 24€, με έκπτωση 50%.

Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις καλύτερες καλοκαιρινές προσφορές Internet από την Inalan. Κάντε την αίτησή σας σήμερα και αναβαθμίστε την online εμπειρία σας! Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις, επισκεφθείτε το site μας inalan.gr ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών.

To καλοκαιρινό surfing με Inalan είναι η ιδανική επιλογή για απεριόριστο Internet!